Én a nagyon gyakori olajcserével és a jó minőségű keverékolajjal szépen elhúztam 45 órát a CR-rel, de most repül belőle a ProX dugó kifelé...Nem kockáztatok.
Üzemórás!
Szezononként érdemes legalább a hengert levenni megnézni a dugót, hengert, hajtókart. HA hangja vagy valami tünete ( fogy a hűtővíz, szürke olaj, teljesítmény csökkenés ) akkor előbb.
Én is elsokaltam az üzemórát , és egy gyenge 150Ezer forintos mutatvány lett belőle.
mikor érdemes belenyúlni ezekbe a vasakba?
gondolom ha van valami hangja akkor vagy üzemórás a cr?
én hallok benne egy kis zizegő hangot ami olyasmi mint régen az etz ben a tűgörgő zörgés volt!
sziasztok!
mitől van ez a kis ferdülés a kis cr ben hátul?
a kerekek futnak rendesen tehát nem hinném hogy az egész el lenne menve,esetleg a vázon lévő két hátramenő cső lenne kicsit ferdülve!?
NiCaSilozTATNAK, legfeljebb. A legközelebbi hely, ahol nem csak kiküldik valahova a hengert, hanem maga a bevonatolás zajlik, Hollandia. (ha jól emlékszem)
...Olaszban is van, de minőségileg állítólag felejtős. Konkrétat nem tudok, de mikor 4-5 ember egymástól függetlenül állít valamit, akkor azt valamennyire elfogadom.
ja, nekem is ilyen árban volt. Van egy műhely Csömörön, ahol Nicasiloznak, de nem igazán működik részükről a kommunikáció. hétig vártam,hogy mondjanak egy árat, de nem tudtak...vagy nem akartak.
a hengerem már kész van, éppen ma hoztam el. Már csak meg kell várnom míg a "Stivics" szétszedi meg összepréseli a főtengely-hajtókarom. Aztán mehet az összerakás.
Szezononként érdemes legalább a hengert levenni megnézni a dugót, hengert, hajtókart. HA hangja vagy valami tünete ( fogy a hűtővíz, szürke olaj, teljesítmény csökkenés ) akkor előbb.
Én is elsokaltam az üzemórát , és egy gyenge 150Ezer forintos mutatvány lett belőle.
gondolom ha van valami hangja akkor vagy üzemórás a cr?
én hallok benne egy kis zizegő hangot ami olyasmi mint régen az etz ben a tűgörgő zörgés volt!
marad így télig aztán úgy is rendbe akarom rakni kicsit!
Jövő hétvégére összerakom, és akkor már okosabb leszek hogy milyen minőségben hüvelyeztek. Bár szemre szép....de ez így van a csajokkal is
mitől van ez a kis ferdülés a kis cr ben hátul?
a kerekek futnak rendesen tehát nem hinném hogy az egész el lenne menve,esetleg a vázon lévő két hátramenő cső lenne kicsit ferdülve!?
...Olaszban is van, de minőségileg állítólag felejtős. Konkrétat nem tudok, de mikor 4-5 ember egymástól függetlenül állít valamit, akkor azt valamennyire elfogadom.
Mennyiért csinálják Keme?
max 2 tank aztán csókolom