Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Kicsit széthullott a gép!

CR500 ennyi!
nincs
nincs véletlenűl egy ilyenhez valo also gyujto tekercsed, ami az alap lapon van,,?
Helló még mindig eladó a 80 asom!
ára 130 ezer az ülés ujra van huzva!
Ahoj!Szó szerint bringát akarok, nem motort....De marad a Merida
Igaza van mindenkinek aki azt állítja sok az 1:20,de amig ki van égve a gyertyám,rezómba belenyulva a dob toldásnál nincs olaj,se a dob végén addig nekem ez igy jó.no meg csatlakoznék az elöttem szólokhoz,a saját motorjával mindenki azt művel amit akar
hajrá, japánban gondolkozol?
Csőőő!
Ronisnál a pont!Egyenlőre becsukja kapuit a motorozás... ....(krónikus motor undir miatt)Bruhahah....Illetve akarok venni egy komolyabb bringát, csak az olyan misi körül van..
Ahoj Ronis!
Megvette álmai ötödik önindítóját, szóval híjjátok egymást mert motorozni akar Ő is a hétvégén.Délután még összelapátolja azt az impotens motort és startra kész!
rosszabb, sokkal rosszabb, rákattant a szado-mazo biciglizésre , napi 50 kilcsi járhatatlan terepen,
a leg jobb adni
Na jó, most kívételesen nem veszem meg, csak nem ujj hondát akarsz?
tesodnak kész van már a fostalicska betegágy aprillia rxv-je? hétvégén jönnek a szentgáli vörsönyzök wellnes völgybe,

majd azt fogom nekik is mondani hogy tiszta csira egy hely,
ÁÁáááá, kocsmába járni használtam, de részegen nem tudom berúgni. ..Ronisnak volt egy ilyen boltbajáros, csak neki nehogy hazafelé megsavanyodjon a tej, ezért szegelt rá egy 490-es hengert biztos, ami biztos...Hahaha....
Azon a motoron mindeki azt hitte, hogy fordítva ül, mert normális motor nem megy annyira....Aki ment vele az azonnal szerv-donorrá lépett elő.Bruhaha...
...Barkast beszámítok...
tanusithatom, kb arra,
mire használtad, boltba járni?
Fecco holnap átviszek érte 89 900 ft -ot, annyit nekem is megér,

ugyan itt bontott tégla, kis kék barkasz, és rozsdás csarnok lábak eladok, jahhh és használt légszűrő olaj,
az nem valoszinű hogy valaha is valakivel össze fogok vitatkozni azon hogy mi a megfelelő keverési arány,

tőlem mindenki annyira keveri amennyire akarja, én joindulatbol irtam azt amit irtam,
Na, leléceltem, jó éjt mindenkinek!
Valakinek egy eladó CRF450R7 25 üzemórával(összesen) esetleg?
899E.píz.........
Szerintem félreértetted, amit írtam! ...csupán azért írtam oda, amit..., hogy ne vitatkozzunk feleslegesen a keverési arányon. Volt ez már itt téma nem is egyszer! ...szóval csak a békesség kedvéért!
ez azért nem teljesen igy van,

ha tul olajosra kevered akkor az elégetlen olajtol rendesen össze áll a hangtompitoban a tömőanyag, ami szintén nem jo,

az se jo ha nincs benne tömő anyag mert kifujta, de az se ha teljesen olajtol tacsakosan össze van állva ,
Nekem ezt az olajok fejlődésével magyarázták, 1986-ban még nem egészen azt a minőségű olajat lehetett kapni, mint ma. Ezért van az, hogy az évek folyamán a gyári értékek 1:20-1:30-1:40-re változtak.
Vannak versenyzők, akik 1:50-nel mennek, nyilván gyakori szervíz mellett. Nem is a lerakódás a bosszantó, hanem az el nem égett, feleslegesen a levegőbe pöfögött drága olaj. A jobb minőségű olajokkal lerakódás sem annyira jelentkezik.

Nekem teljesen bevált ehhez az évjárathoz az 1:40, ugyanakkor az 1990-es CR125-be én is 1:20-at tettem. Mindenki döntse el magának, ez természetes!
hát már nagyon motoroznék az igaz....
van nálam egy 600as XT....de elég már az endúrózásból. Meg mondjuk nehéz is mint egy vasfotel
Szerintem egy a lényeg! Ne ragadjon meg! Aztán meg minél többet lehessen menni vele javítás nélkül! Nem így van?