Ma irták a Fejér Megyei Hirlapban!Neten nem nagyon találtam semmit rola de ott biztosra irták!De részleteket nem irtak sem arrol hogy személyt lehet e szállitani vagy épp kw korlátozás meg ilyenek!
Belepróbáltam egy 18" kereket az XL 600-ba(hátra) tökéletesen elfér.Esetleg valaki alakított már át dobfékes motort tárcsafékesre?Mert ha megoldható akkor kellene egy 18" tárcsafékes kerék
Eladó vagy cserélhető egy mtb kerékpár cipő pds talpal, de kiválóan alkalmas túrázáshoz és a hétköznapi viseletre is. Fekete-szürke színű, kb 6-szor volt rajtam. 46-os a cipő de ezekből a cipőkből eggyel nagyobb szám kell mint a lábméreted, szóval 45 lábra jó! Nagyon vagány stílusú cipő sokan megnézik! Kényelmes viselet annak ellenére hogy kemény a talpa de ezáltal rugalmas és megkönnyíti a járást! A talp elején lévő szegecset kilehet csavarozni! (első képen látható)Dobozába adom a cipőt nincs semmi baja,mint az új, hibátlan! Új ára 30 ezer volt! CSERÉLNÉM 45-ÖS CROSS CSIZMÁRA, BÁRMILYEN MÁRKA ÉRDEKEL!
ilyen szerelőset csak akkor ha hosszú időre tervezed.
nagy macera a dolog(ha más csinálja nagy pénz)
szóval ha eladod 1-2 év múlva akkor nem ér annyit az ideg
Gőzöm nincs mi baj lehet a hengerfejben.
Mondjuk nem volt kenés:vez.tengely tuti kuka,gondolom himbák is
vagy elszakadt a lánc:akkor szelepek,vezetők
Azért írtam,hogy a legrosszabbra számíts mert ilyenkor a fasz se tudja mi van Meg akkor elindulsz a blokkban oszt ez is szar,az is szar stb.
Csak találgatás van így .Adj érte egy százast oszt csókolom.
ilyesmit azért nem a teszkógazdaságos barkács kategóriával kellene szerelni.
ilyen eseteben elkocogni a szerszámoshoz és egy vadi új fejjel nekiesni
vagy beszerezni olyant ami nem csak a sarkait fogja
Hát ha nem volt használva akkor szerintem olyanokat hogy olaj, tömitések, szimeringek. Ha szétszedted látod hogy a csapágyak milyenek és azokból kell-e valamit cserélni. Én ezeket fogom cserélni ha végre eljutok oda hogy széthuzzam...
Masteron olvasd
Nagyon elakarod adni azt az xr karbit
Van egy tuti karbim hozzá,fórumtársi áron megszámítom ha majd lesz ilyen bajod esetleg
De köztünk legyen mondva a domié jobb rá
egy csavar nem volt beállva simán kihúztam mindet kézzel
nagy macera a dolog(ha más csinálja nagy pénz)
szóval ha eladod 1-2 év múlva akkor nem ér annyit az ideg
Mondjuk nem volt kenés:vez.tengely tuti kuka,gondolom himbák is
vagy elszakadt a lánc:akkor szelepek,vezetők
Azért írtam,hogy a legrosszabbra számíts mert ilyenkor a fasz se tudja mi van
Csak találgatás van így .Adj érte egy százast oszt csókolom.
ilyen eseteben elkocogni a szerszámoshoz és egy vadi új fejjel nekiesni
vagy beszerezni olyant ami nem csak a sarkait fogja