Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyi be kerülne?
Háá vazze,az is van
Ma irták a Fejér Megyei Hirlapban!Neten nem nagyon találtam semmit rola de ott biztosra irták!De részleteket nem irtak sem arrol hogy személyt lehet e szállitani vagy épp kw korlátozás meg ilyenek!
Ez tuti?Hol hallottad?
Belepróbáltam egy 18" kereket az XL 600-ba(hátra) tökéletesen elfér.Esetleg valaki alakított már át dobfékes motort tárcsafékesre?Mert ha megoldható akkor kellene egy 18" tárcsafékes kerék
2012 márciusától lehet vezetni 125ccm es papiros motort vezetni B-kategoriás jogositvánnyal külömbözeti vizsga letétele után!
Mintha az előbb azt irtad volna hogy a domié jobb
Nagyon elakarod adni azt az xr karbit
Eladó vagy cserélhető egy mtb kerékpár cipő pds talpal, de kiválóan alkalmas túrázáshoz és a hétköznapi viseletre is. Fekete-szürke színű, kb 6-szor volt rajtam. 46-os a cipő de ezekből a cipőkből eggyel nagyobb szám kell mint a lábméreted, szóval 45 lábra jó! Nagyon vagány stílusú cipő sokan megnézik! Kényelmes viselet annak ellenére hogy kemény a talpa de ezáltal rugalmas és megkönnyíti a járást! A talp elején lévő szegecset kilehet csavarozni! (első képen látható)Dobozába adom a cipőt nincs semmi baja,mint az új, hibátlan! Új ára 30 ezer volt! CSERÉLNÉM 45-ÖS CROSS CSIZMÁRA, BÁRMILYEN MÁRKA ÉRDEKEL!
Akkó viszont a gyári a lehetőlegeslegjobbbb! , , ,
Jó karbi az fcr csak nagyon érzékeny a levegő változásra meg nehéz belőle jót venni amiket eladnak nagy részének ki van kopva a síktolattyúja.
De nekem van eladó dominator karbim
De a legjobb egy FCR41 , ,
Legyen szerencséd
Van egy tuti karbim hozzá,fórumtársi áron megszámítom ha majd lesz ilyen bajod esetleg
De köztünk legyen mondva a domié jobb rá
hosszura tervezek vele.....mindig is XR-t akartam
92es xl600-ból pikk-pakk kidobtuk
egy csavar nem volt beállva simán kihúztam mindet kézzel
ilyen szerelőset csak akkor ha hosszú időre tervezed.
nagy macera a dolog(ha más csinálja nagy pénz)
szóval ha eladod 1-2 év múlva akkor nem ér annyit az ideg
lefaragok az arbol az biztos.....koszi a infot
Gőzöm nincs mi baj lehet a hengerfejben.
Mondjuk nem volt kenés:vez.tengely tuti kuka,gondolom himbák is
vagy elszakadt a lánc:akkor szelepek,vezetők
Azért írtam,hogy a legrosszabbra számíts mert ilyenkor a fasz se tudja mi van Meg akkor elindulsz a blokkban oszt ez is szar,az is szar stb.
Csak találgatás van így .Adj érte egy százast oszt csókolom.
Előre félek ha egyszer ki kell vennem a blokkot én is tuti szopni fogok vele
Vadiujj kerékanyakujcsal próbáltuk ami nem teszkós és még használva sem volt az a feje
ilyesmit azért nem a teszkógazdaságos barkács kategóriával kellene szerelni.
ilyen eseteben elkocogni a szerszámoshoz és egy vadi új fejjel nekiesni
vagy beszerezni olyant ami nem csak a sarkait fogja
Hát ha nem volt használva akkor szerintem olyanokat hogy olaj, tömitések, szimeringek. Ha szétszedted látod hogy a csapágyak milyenek és azokból kell-e valamit cserélni. Én ezeket fogom cserélni ha végre eljutok oda hogy széthuzzam...
mi az amit ilyenkor altalaban cserelni kell?
Az a baj a csavargatással hogy próbáltuk és kicsit lesarkaltuk