Szevasztok fórum társak! Honda xr 400-ra való használt de teljesen jó állapotú első fékbetétem, és gyári hátsó rendszámtartó, prizmával, rendszám megvilágítással együtt eladó! A fékbetéten mindenütt még van 3mm ferodor és azt 3000 ft-ért adnám, a rendszámtartót világítással mindennel együtt meg 4000 ft-ért! Ha érdekel jelentkezz!
Üdv!
Keresek '83as Honda XL125 röpsúlyos előgyújtás szabályozót vagy csak rugókat külön vagy bármilyen segítséget, infót hogy hol tudnám beszerezni! A Gerecsemotort és csetényi bontót már kérdeztem, jelenleg nincs nekik.
Tesóm motorjában a röpsúly egyik rugója eltört és tettem be helyette másikat, viszont azzal már nem megy úgy a motor mint előtte.
(A Gerecsemotort és csetényi bontót már kérdeztem, jelenleg nincs nekik.)
A segítséget előre is köszönöm!
Balázs
na akkor fizetek 53mat....kuldom a xr karbit....te kuldod a domi karbit a kevlar fekcsovet meg a pazzaz kormanyt....es ha nem sokkal dragabb akkor expresszbe ...joo igy vagy megegyezunk mashogy?
fog kelleni a xr karbi? mert ugy vltunk megegyezve hogy 40net fizetek plussz a karbi te adod a karbit meg a kevlar fekcsovet oszt kerdezted a kormanyt 13 mert es kell az is....na az akkor 53 euro...hogy lett ebbol 60? elvesztettem a fonalat
üdv.valaki nem tudna robbantott ábrát feltenni az xr 400 első telójáról?szétszedtem,és az egyikben pár alkatrészdarabot találtam.most azt nyomozom hogy lehetett.a másikat is szétszedtem de nem látom hogy van mert le van peremezve a teteje,nekem meg az törött le.
ja az nem a legjobb.....holnap postara tudod dobni a cuccokat?....es nemtom nalatok van e olyan hogy 1. osztalyal kuldeni a csomagot ami gyorsabb viszont nem dragabb....ha kerhetnem akkor ugy kuld legyszives
en ugy tudom a dominator es xr hengerfej ugyan az....gondolom atetelezesi kulonbsegek vannak na meg persze az xr az "verseny enduro" a dominator meg inkabb tura gep
Kérdés: Szerintetek ez az ülés Xl 250-re jó lehet?
Jó lenne ha kora tavaszra működne rendesen!
http://www.gsmotor.hu/menu1.cg...
mit a fizika órán, súly--kinyúlás
aztán rugó nyújtogatás
Keresek '83as Honda XL125 röpsúlyos előgyújtás szabályozót vagy csak rugókat külön vagy bármilyen segítséget, infót hogy hol tudnám beszerezni! A Gerecsemotort és csetényi bontót már kérdeztem, jelenleg nincs nekik.
Tesóm motorjában a röpsúly egyik rugója eltört és tettem be helyette másikat, viszont azzal már nem megy úgy a motor mint előtte.
(A Gerecsemotort és csetényi bontót már kérdeztem, jelenleg nincs nekik.)
A segítséget előre is köszönöm!
Balázs
XL600R (1985): bore x stroke = 100.0 x 75.0 mm
XR600R (1991): bore x stroke = 97.0 x 80.0 mm
NX650: bore x stroke = 100.0 x 82.0 mm