nekem jó volt a ténérébe, havernak is, meg még vagy 10 ismerősnek...
van itthon 6 liter, mipicsát csináljak vele
max kiengedem ha mégsem lenne jó, de 1000km csak kibír
Nem,elütött egy picsa! Kijött egy mellékutcából elém......nem mentem gyorsan,de átrepültem a kocsi fölött,és rommá tört a lábam,meg a kezem/könyököm több helyen + agyrázkódás.
Már elmúlt 3.-a Ez az idom addig volt rajta,amíg hazahoztam a motort,mert visszaraktam a gyárit,előtte meg 800km sem volt rajta.
A fejidomra 4500ft-ra gondoltam,a csizmára meg 18e. Új ára 51e,és marhabőrből van a nagy része,persze erősítésekkel.
Az a baj,hogy venni csak 3.-a után tudok.De érdekelne,mert kell egy másik fejidom rá.Ez volt fent neked? Mert ugyan olyant nem akarok venni. Csizma szerintem kicsi lesz, meg hiszem,hogy belefér az én keretembe,de azért arra is kérek szépen egy árat.
Amikor volt egy komoly balesetem motorral,elhatároztam hogy soha senkit nem viszek,főleg a páromat......legalább egyikünk fel tudja nevelni a gyereket.
Van még pár eladó cuccom,hátha érdekel valakit.
Gyári hátsó lábtartó XR4-re,és egy nem gyári. Bármilyen típusra jók lehetnek amúgy. És egy Racetech supermoto első sárvédő.
Lefotóztam a cuccokat. A fejidom Acerbis,nem Racetech,csak egy olyan matrica van rajta.Van rajta "E",és DOT jelölés is. A csizma 43-as Cemoto/Madhead,párszor volt lábon.
http://www.olajwebaruhaz.hu/vm...