Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi, átolvasom, most úgyis van két napom átgondolni a dogokat
Egy kis cikk , hogy képben legyél a karburátor beállításnál .
http://www.mami.hu/pdf/Autosza...
Szevasztok fórumlakók eladó lett 2003.06. havi honda xr 400r tipusu motorom újabb honda crf450x vásárlása miatt! Holnap lesznek képek! A motoron afam merevitős sport kormány és polisport kézvédő van! Új kuplung bovdent kapot és teleszkóp olajat szimeringel és gumi harangal együtt! új fékbetét hátul és teljes láncszett csere történt a motoron D.I.D. 520 VX2 X gyűrűs lánc és 14:48 áttétel JT lánckerekekkel és egy vadonat új automata vezérműlánc feszítőt kapott a napokban 22 ezer ft-ért! A motor 2 személyre vizsgáztatva forgalmi szerint és gyári bontatlan blokkal rendelkezik 18000 km-el! Az irányár 600 ezer ft!
gyári házban gyári szűrő..gondolom
de 55ös fúvókát vajon honnan szerezzek? 48ig vannak gyyáriak.
és érdekes hogy még az 50es is kicsi..igaz a gyári fúvókákat gondolom gyári motorra méretezik-azokhoz is csak a hőmérséklet meg magasság függvényében...
Igen még kicsi!Kell venni bele egy 55 ös fúvókát azzal már szerintem jó lesz vagy még közelebb leszel az igazsághoz.Milyen légszűrő van benne?Sport vagy gyári?
ha lefullad es nem indul elsore alap hogy kiszelloztetem....neha rogton nem is rugok ra
nem várakozott az egy percig sem hanem rugdosta rendületlenül.......
eleinte vigyorogtunk rajta, utána már megszoktuk
nos, megfúrtam a fúvókát..azthiszem javult, bár hirtelen gázra továbbra is fullad, de talán már kevésbé, a gyertya is szürkésfehérre ég ki, viszont mintha jobban motorozható lenne, nem szaggat be kigyorsításkor sem
hidegindításnál sem kell annyit bajolni a szívatóval..kb fél perc után le lehet venni és jár rendesen.
még mindig kicsi lenne neki?
és a szelid várakozáson kivül volt más modszere?mert nekem ugy tünt h segit ha ráhuzott gázzal üresen 1-2 rá rugok átszellözetés jelleggel
xr600as ismerősnek volt ilyen a gépe. ha üzem közben lefullasztotta akkor lehetett pisi-kaki szünetet tartani, mert kellett vagy 5 perc mire beröffent.
15-os volt.
mikor lesz kész a mocid kb?.) a gyáli halastóig simán lejutottam jol motorozható rész és már memorizálom a további utat is ocsa felé ott kel majd kicsit variálni az utvonalat de nem nagy ügy ugy láttam:P
hmm jo kép még nem szedtem szét sosem.. neked itt mekora fogaskerék van elöl?
az a szimering nekem is elment anno
nekem meg olyan gondom van vele mondjuk nem gond ha véletlen lefullasztom elég nehezen tudom újra berugni persze beindul csak kéreti magát kuplung kiemelő karnál szar a szikering és a fordulatszámmerő spirálom is kuka kb ez a mai nap termése :D de jót motoroztam... már csak egy társ kéne
én is most értem haza erdőben valóban nem voltak de az M5 felüljárón megint találkoztunk de nem fordultak utánam szerencsére szemerkélt picit az eső esélyem sem lett volna meglépni:D én amatör
itt most rendőr csend van......
lehet azért mert elég jól fúj a szél
amióta visszajött a műszer a szervizelésből mindig elsőre indul
eddig faca a gyári gyertya
na még most állok neki a dolognak, remélem bejön..és még egyszer köszi a hívást, nem gondoltam volna hogy vannak még ilyen emberek!
Megírom majd mi lett
Én most értem haza. Az erdőben nem volt 1 sem
Csak óvatosan nehogy megfogjanak mert nagyon durván mérik a bírságot.
A tegnapi nap folyamán,én is belélyük botlottam simsonnal:D:D
Szerencsére nem fordultak utánam,jóó kis móka volt
sziasztok hát nem tudom mi volt tegnap erre de folyton folyvást rendörökbe botlottam még a 2 települést össze kötő útnál is állt kint egy aki már nagyon dörzsölhette a tenyerét mikor meglátott remélem nagyon nem kopik el a kesztyűje és persze azt is h ma nem lesznek kint ennyien lehet valami szárnyat kéne eszkábálni a vasra kimondotan jó haszna lenne....
Ha nem találsz fúrószálat akkor használhatsz 25G.injekciós tűt az is 0,5-ös narancssárga a színe.
hát köszi, megpróbálom, remélem nem törik el az a vékonyka fúrófej és
remélem bejön...néha az ember elsiklik a legegyszerűbb dolgok felett is, én már minimum atomháborút vízionáltam dolgok mögé..persze még korai lenne az öröm...
meg a füst ugye az füst marad továbbra is...
Lesz bizony