Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudsz esetleg valami közelebbit is róla? Esetleg már csinált is Hyosunghoz?
De van egy kovács, Pilisvörösváron aki méretre készít, a te elképzelésed szerint és nem vészes áron.
Nem már nincs meg
Szia!
Megvan még a csomagtartód?
Nem több mint a japánokkal! Mondom úgy, hogy szervizelem őket!
köszi:)
110 a vége?! kicsit meglepödtem 130 km-h ra számitottam.mennyire elterjedt motor ez?Én angliában élek gondolom könnyebb alkatrészt hozzá szereznem.és sok gond van vele?
Technikai adatok

Színek: kék, fekete
Lökettérfogat:
Motor típus:
Sebességváltó:
Teljesítmény:
Nyomaték:
Végsebesség:

Fék elöl:
Fék hátul:
Felfüggesztés elöl:
Felfüggesztés hátul:
Kerék elöl:
Kerék hátul:
Száraz tömeg:
Menetkész tömeg:
125 ccm, V2, 75f. hengerszög
4-ütem, 4 szelep, levegõ-olaj h.
5 seb. mech.
10,6 KW / 10500 rpm
-
110 km/h
hidr. tárcsa, 300 mm
hidr. tárcsa, 230 mm
teleszkópv., 120 mm rugóút
közp. rugóstag
110/70-17
150/70-17
150 kg
-
GT érdekel a gyorsaságik jobban vonzanak:)
GT vagy GV 125 érdekel?
125-öst tudok csak még vezetni mert autos jogsim van és ahhoz is ilyen különbözetit kell letennem.de meglehet csinálni.tudsz leirást adni a 125-ösröl?fogyasztás sebesség stb...nem nagyon találtam rola tesztet.nem egy elterjedt motor szerintem.alkatrész beszerzés könynü hozzá?köszi
Apukámnak hála az új hűtővédő rácsom:
Söminek hála az új sárvédőm:
A haverod biztosan pék, vagy irigy!
A kis 250es GTR 170km/h-ig úgy gyorsul mint a rakéta! Jah és sokkal jobban is néz ki mint Kawa,Yamaha, szériatársai...
Szerintem a 125-öst hamar ki fogod nőni.......
Igénytelen, olcsó, és Suzuki gyártástechnólógia........
Nekem maximálisan bejött az enyém.....
De nyomozz rá nyugodtan, a GOOGLEEEE vagy 20 oldalnyi okosságot dob ki a HYO-ról!
Sziasztok.Épp motor vásárlás elött vagyok és egy Hyosung 125-ös fogott meg az alakja meg minden.:) ez lenne nekem az elsö motorom nem tudom mennyire ajánljátok.ismerösöm azt mondta hogy lebutitott koreai szar.viszonylag elég jo áron lehet hozzájutni pár éves darabokhoz.Én angliában élek és itt nagyon jo árakon vannak.menyire ajánljátok ezt a motort és mennyi vele a baj?szoval ha valaki vágja ezt a témát akkor segithetne nekem megköszönném:)
további szép napot :)
Mahyonak!
Hátha látja.

B.U.É.K.!
Köszi mindent srácok ha lessz még valami vagy meg lessz a moci még írok meg azé nézegetem mi a helyzet minden jót mindenkinek és BUÉK!
Én 106000-et láttam az órában!
Ne tagadd!
köszönöm szépen!
az adatlapomon találsz msn címet, amire tudok szívesen válaszolok
csak 64 ezer az a 106 ezer km
Most tudtam válaszolni.