A pontos érték meghatározásához ismerni kellene a tojás fajtáját (milyen madár terméke), térfogatát illetve gyártási idejét. Ezzel a három ismeretlennel egy harmadfokú egyenletrenszert megoldva megkapod a pontos értéket.
Tényleg van ojjan auto ami magátől cserél olajjat? A volt tévében múltkor.Valami Kitt, amikó má a zolaj fáradt,szól neki a vezetőlye,az meg kiloccsancsa az útra,vagy mellé.Szóval tényleg vanijen?
a hozzászólásod különösen szemet szúrt, és ha megnézed az enfield topicban válaszoltam is rá.. az azt jelenti hogy a simához képest az electrának plusz (!) 5 NM előnye van.. pupááák
ezen én is filóztam, két lehetőség van: veszel egy használtat, tegyük fel egy fzr 250et vagy 1000-est.. a 250 megy 180felett, két emberre lis 170felett, normál embenrke bőven elég, az ezres 270 felett. megveszed, németben az ezres is 2000euro alatti, vagyis fél miska, és max 2-3 kilót ráköltesz felújításnak, uygenezek az árak a kicsire is. akkor van egy vagy normál teljesítmáényű vagy egy eszement gyors m,otorod 7-8kilóbol. ezt csinálják utána új motorral. vagy veszel szük 2 millióból egy új motort erősen részletre. elsőnél előnyben akinek van lakása, felveszel szabadfelhasználású hitelt, és abból kijön a motot meg a tiptoppá tétele, aki meg csoró scak dolgozik, annak marad hogy vagyen 10-20% kezdővel egy minden szempontból közepes motort. ha nekem lenne a nevemen lakás, percig nem szaroznék, vennék egy ezres fzr-t, tök gyárir felújjítatnám, és lenne egy mai szemmel is gyors(majd 140lóerő az ma is annyi..) kényelmes, jó szélvédelmű motorm. amiről tudom hogy évekig nem lesz baja. halkan jegyzem meg a 250esemben 42.000km van, és pöccröff egy hét állás után is. és oylan gyors ahopgy írtam. ezek után 1.6-1.7-ér venni egy 70-80lóerőset? nemtom. vaaaagy ROYAL ENFIELD!
Inkább vennék 1 pannoniát.
Csak beleolvastam,h 4 lóerő meg 5 nm....mondom,nem egy erőgép.
Valójában akkor mennyi az annyi?
gondolom,mint legtöbb motornál itt is a deknibe bele van öntve ccm-ben.
előre is köszi
és semmi baja,meg nem költötem rá 2-3 kilót.meg nem is volt 2 milla.
2 misiből olyan motort veszel, amit a büdös életben nem motorozol ki.
A vadiúj,mindíg a legjobb választás.Csak pézkérdés,ammeg a lekkeveseb.