De! Ha most veszel egy újat, amit 2 év alatt kinősz - ez az egy hibája van a GS-nek -, buksz rajta 400ezret. Javaslom, nézz szét a használtak közt, egész jók vannak. Ha meguntad, és cserélni kell, a bukta "csak" 100-150ezer lesz.
De ha fárasztó is nagyon élvezem és szeretem és nincs időm hogy majd 10 év múlva! Akkor már nyugdijas leszek, majd robogóval megyek az orvoshoz
A legjobb kezdőmotor az 1200-as Bandit! Ezt nem kel cserélgetni, kezes és mindenhol megállja a helyét. Városban, túrán, autópályán. A legtöbb szervizbn értenek hozzá, jó alkatrész és kiegészitő ellátás van hozzá. Kiméletes használat mellett nem lehet vele gondog. És nem kel gondolkodnod a nagyobb cserén, elsózni valakinek a kinött játékszert, és majd megint komoly összegeket fizetni az államnak átíratás és egyéb jogcímeken.
Nem pont erre gondoltam!
Nem tom hogy új -e vagy használt, de használt esetén nem szabad érte sokat adni, mert dunát lehet rekeszteni a GS500-sokból! És szezon vége van, így nyomd le az árat amennyire tudod. Főleg nézz körül a neten , hogy mennek most ezek, mert az én képzetemben a Hollós naaooooon drága hely minden tekintetben. Mi a barátaimmal már többször kértünk motorvásárláskor ajánlatot, de ők mindig a rosszabak között voltak a drágaságaikkal , kevés kedvezményükkel. Ez egy piac tessék alkudni, ha nem jó tovább kell állni, máshol is körül kell nézni. Tudom , nehéz besózott seggel várakozni, de még egy ilyen kisebb ügyletnél is lehet fogni akár egy 100-ast is! Nem szabad az első helyen leragadni, legalább a neten egy kört érdemes tenni, hogy ne vegyenek palira!
Sok sikert !
És még valami! Most csak nyügnek tünik az egész procedúra, de egy kis idő elteltével ez egy kellemes emlékké válhat , hogy kutat, érdeklődik alkudozik az ember, főleg ha pozitivab jön ki belőle!
Üdv.
István