sziasztok valaki tudna nekem abban segíteni hogy én egy endúrót szeretnék venni 250-450ccm-ig 90es évjárattól de négyüteműt valaki tudna ajánlani motort vagy típusokat mit lenne érdemes megvenni emailban is jó lesz gyura88@freemail.hu
HELLO! LÉCCI SEGÍTSETEK! mOTOR VÁSÁRLÁS ELÖTT VAGYOK ÉS NEM TUDOM HOGY MIT VÁLASSZAK?
VAGY EGY 50-ES SUPERMOTO:polini evo hengerrel,hebo fötengo,21-es karbi stb.
VAGY EGY AEROXOT:az is polini evo,mhr over range,21-es karbi,yasuni, stb
Szóval az lenne a kérdésem hogy egy ilyen tuning meikre tobb jobban? meik lessz gyorsabb és a legfontosabb meik gyorsulna jobban? a full tuningos supermoto vagy egy fullos aerox?
válaszotokat előre is köszönöm!
Találtam én is egy képet de túl nagy a formátum,mire lerajzoltam az ábrát megelőztek na mindegy.viszont menet közben érdemes ellenőrizni a spanifert nehogy valahol engedjen a kötés.
hello!szerintetek mennyibe lenne az ns-1-em dugozása nem sült be csak 25.000 km van benne 16 éves és a gyári dugó van benne
és sztem már kopott és egy picit zörög a tügörgő!elöre is kössz az infot!
ha akartok vegyetek fel msn-re:easyrider_16@citromail.hu ez a cím az email címem is :)
Csak a moci áll 45fokban a kormány nincs elforditva.lerakod sztenderre és nekihúzod a futó oldalának,így a moci kb 45fokban áll a menetirányhoz képest.
"húzd a moci hátulját a futó oldalához koppanásig(ékeld be)"
mert én ezt a részét nemértem hogyha a motor 45fokban áll kb akkor ez hogyvan?
elnézést ha nagyon értetlenkedek csak vizuális alkat vagyok
szoval a mocit felrakom az utánfutóra az első kereket betolom az utánfuto jobb első sarkába koppanásig sztenderre állítom és a mocit az utánfutó 2 oldalához kötöm?
Kb 45fokban van a moci a futon és az oldalaihoz húzatod le.Azért kell az elejét a sarokba rakni hogy ne mocorogjon fékezéskor.így áll a moci a futón / .
VAGY EGY 50-ES SUPERMOTO:polini evo hengerrel,hebo fötengo,21-es karbi stb.
VAGY EGY AEROXOT:az is polini evo,mhr over range,21-es karbi,yasuni, stb
Szóval az lenne a kérdésem hogy egy ilyen tuning meikre tobb jobban? meik lessz gyorsabb és a legfontosabb meik gyorsulna jobban? a full tuningos supermoto vagy egy fullos aerox?
válaszotokat előre is köszönöm!
de azthiszem már értem... talán
és sztem már kopott és egy picit zörög a tügörgő!elöre is kössz az infot!
ha akartok vegyetek fel msn-re:easyrider_16@citromail.hu ez a cím az email címem is :)
mert én ezt a részét nemértem hogyha a motor 45fokban áll kb akkor ez hogyvan?
elnézést ha nagyon értetlenkedek csak vizuális alkat vagyok
a spanifer es megoldás jolenne csak kicsit nehezen tudom elképzelni h hogyis van akkor az egész