áthúztam a jelet a másik oldalra és ha a jelek szerint rakom össze akkor mind a kettő lefelé áll de a balansz tengelyen a jel a sújjal szemben van hogy akkor hogy is lenne ez az egész addig is köszi a segítséget.
ne azzal foglalkozz,h mit irnak.
.
.
Szóval nem nagy választék, én meg kawát akartam....
4000en ad le 30Nm-t, a 250es meg 11.000-en 24et, ha jól emlékszem
Meg nagyon kevés az az egy hónap gari
Jól kitalálták: egy hónap alatt még nem ismeri ki a gépet teljesen az ember, tehát nem fogja neki küldeni, sok hibával bőven elmegy még egy kb.1000km-t(mint pl. a 2x is hengerfejes lett kawám) meg nem sok 400asuk van nekik se, és szar állapotban voltak, talán a Honda cbr RR-ek nem, de az meg kicsi testű motor, pl. utaslábtartó gyárilag nincs is rajta, annyira
Ez a 3. motorom, amire vagyonokat költök, ez épp eddig kb. 700ezremben van, és lehet új blokk kell bele, a Suzukikkal is így jártam 125 és 200as 2Ta kettő együtt kb 600ezerben van már szervizelve, ami szerelő eddig foglalkozott a motorjaimmal, mind átvert, természetesen az eladóktól kezdve, akik rejtett hibákkal adták el stb.... Fél éve van először normális szerelőm. Tehát érthető, hogy elegem van a szerelgettetésből és gondoltam veszek "új" mocit, nem 18-20 éveset amin nem sorban öregednek el az alkatrészek.
Ilyenkor mit lehet tenni?
Tamas
Motorteszt.com