Szval vennék egy Ktm exc 125-öt 2002 10.havit!kérdésem az lenne h mennyire jó gép ez?megbíhatóság szempontjából és ugy hogy cross pályán szeretném használni nem endurozásra!tehát minden sebességbe szinte nyélen mint egy rendes cross motorral!lehet ezt a motort ilyen célra használni?nem volt még soha crossendurom ugyh nagyon tapasztalatlan vagyok!megköszönném segítő válaszotokat illetve tanácsotokat!Üdv Gaba
Hidd el nekem is meggyűlt vele a bajom. Az a lényeg hogyha megvan, tedd fel a motorra és hagyd úgy 1 hétig. Akkor hozzáidomul a motorhoz.
amúgy annyira bosszant rendeltem egy pályaidom szettet, de rohadt gázul néz ki. semmi nem passzol, sehova, pedig utálom a tákolást. a Tied nagyon tutin néz ki
, nézegettem és minden a helyén van. mész még az idén pályázni? pénteken gondolkodom az Euroringen, de nem igazán ér rá senki. Csak az idő rövid
. Lehet már nem is lesz jó idő
, mivel érdemes felragasztani? most sem sikerült a napvégére lejött az egész. Igaz Tesco napozó szivacs került rá
Mi a helyzet?
? Ami nekem fontos lenne az a kuplung szerkezet ,leömlők,deknik! Köszi minden egyes válaszért!
Pinlock