De az a pár száz forint gondolom lehet akár a lakhely, akár más is... nem tudom. Jövő héten megyünk barátainkkal Mohácsra a Busó járásra és a Kulturális fővárosunkat megnézni, s ha már ott vagyunk, nem hagyjuk ki a Mecseki kanyarokat sem - kis terepszemle nem árt, ha majd tavasszal 4 helyett 2x2 keréken jövünk vissza
) becsavarni, hogy ne a vázat emeljük, hanem ezt. Láttam a fórumon lehet ilyet csináltatni, csak nem tudom, hogy mekkora méretű kellene. Esetleg valaki?
Jó kis mocc, vezető barát, könnyen kezelhető, problémamantes és a nagyobb vasakkal is lehet tartani az iramot ha kipörgeted rendesen. Én csak ajánlani tudom mindenkinek
Valami nagyobb kaliberü kezdésre gondoltam... Van egy 250-es Kawasaki...(kinéztem magamnak
)Össze-vissze vásárolgatni se szeretnék minden jött-ment motort...Szerelés sem megy nagyon mert nem értek hozzá...inkább csak felhasználásra kellene, hozzá nem értésemből fakadóan...ja és anyagiak miatt is részben...A karban tartásával nem volna probláma.(Itt gondolj a motor kímélésétől a motor tisztításig)250-esél nagyobbat meg nem is szeretnék...HAsználtan mennyire érdemes venni?Sokba kerül egy ilyen gép karban tartsa?pl:ilyen csere,olyan csere stb....Várom válaszotokat...Sziasztok...
Korábban szó esett már a gumi méretéről, van köztünk olyan, aki 140es vagy 150es gumit használ? Hátul asszem gyárilag 130as gumi van és azon agyalok most, hogy mi van, ha nagyobb gummákat teszek rá. Véltozik valamit a menetstabilitás? Csökken, javul, nem változik... Na meg nem lesz para kanyarban?
Örülök, hogy ezt a motort választottam, mert jó kis gép, bár, én már kezdek azon elmélkedni mi legyen a következő...
nem akarlak elkeseríteni de a "Kulturális fővárosunkat megnézni"
nagy csalódás lesz
a mecseki kanyarok viszont tetszetősek