Köszönöm! Igazából a Kawa-klub szükségessége lett volna a fő kérdésem.
Az a baj, hogy a kawasaki. hu-t nem nézem túl gyakran ezért nem volt tudtom róla. Kissé káosz van szerintem azon az oldalon, a többi nezetközi kawa oldalhoz képest.
Regisztrálva vagytok náluk? - van KAWA-klub, de ez nem feltetele. az ingyen palyazasra megerte elore regisztralni. ha sokan vannak, akkor a regisztraltak elsobbseget elveznek.
Hogyan szerezhetnék ezekről tudomást? - internet, kawasaki.hu
Milyen feltétellel lehet részt venni? - a palyamotorozas feltetelei szerint.
Na a Z kupa nem lenne rossz Sztem akkora buli lenne, nem is az eredmény számítana, hanem a feeling, hogy egy versenysorozatban vagy több azonos géppel együtt, marha jó lenne .
Örülök, hogy többen jöttök, mint ahogy eddig látszott
a szervezes megint nagyon jo volt!
en hasznosnak tartom, hogy korbeviszik az egesz tarsasagot a palyan, es kanyarrol-kanyarra elmeselik, mit is kene csinalni. ami nem tetszett, de mondtam is neik, hogy osszeeresztettek a kezdoket a haladokkal.
JO HIR! hogy jovore talan lesz Z-kupa! a ZX-ek kozott semmi keresnivalonk, viszont biztos lennenek paran, akik szivesen osszemernek a tudasukat masokkal. a tobbit majd meglatjuk...
Szia Cápa!
Nem kell megijedni, az első napomon az Euroringen még a box utcában haladók is megelőztek...
Pedig ez a pálya nem túl gyors. Nem mintha ma sokkal jobb lennék , tény és való, amire már utaltak a többiek, annyit szabad vállalni, amit el is bírsz, nem szabad azt hinni az embernek, hogy a jövő szezonban övé a MotoGP! Nekem nagyon sokat jelentett a pályázás a motorkezelés és a határokkal való ismerkedésben, szerintem mindenkinek kellene mennie még tanulóidőszakban.
Ha minden jól megy csatlakozok én is vasárnap.
A tegnapi Hungaroring milyen szervezésben volt?
Így van!
Egy ideig mentem előtted ( ez pár pillanat volt) utána mentem mögötted és figyeltem a technikát , utána meg kiintettek a baleste miatt.
Engem nem zavartak a "nagyok".Igaz volt pár pillnat, hogy majdnem leestem a motorrol ijedtemben, de szerintem ezzel nincs gond és még ha úgy előznek, hogy van alkalmad nézni az iveket,technikát stb.... Rendesen élveztem, amikor (szerintem 1000-rel ) döntök a kanyarba és a gumi már csak újheggyel kapaszkodik, erre a külső íven a srác a tankon könyökölve és szotyizva leelőz miközben engen néz és ásítozik.... Én nagyon élveztem az biztos és csak ajánlani tudom mindenkinek.
a srac az er-rel ivet modositott a kanyar kozepen es a zx (veloszinuleg) eppen mellette volt...
de h pontosan mi tortent, nem tudom. csak a zx-tulajjal beszeltem, aki elegge el volt keseredve. az er-tulaj meg eleg bubanatosan nezet...
Engem igazából nem zavar, ha vannak profibbak, vagy akár lábtartón kanyarodósak, vagy pályagépesek, de amikor a mansell előtti egyenesben heten mennek el mellettem csúnyán 10k feletti rpm-el, akkor néha elgondolkodom, h jó-e ez nekem. Nekem kicsit sokan voltunk a pályán.
Addig nincs baj, amíg valaki be nem nézi a kanyart velem együtt, mert én mondjuk (éreztem is) olyan 60-70%-on vettem a kanyarokat ahhoz képest, amit a moci bírt volna.
Tényleg, a balesetet látta valaki? Én már csak a motort láttam felállítva, utána meg a boxban darabokban. Mi történt és ki volt a hibás?
ez teny!
en kertem oket tegnap, hogy ha lehetne bontsak meg a tarsasagot, mert igy a "mazsolaknak" sem valami nagy elmeny... sot, inkabb csak elmegy a kedvuk tole.
igertek, hogy legkozelebb megszervezik!
Borsó, vagány dolog a Z-vel csapatni, néztem is, h mintha lány lennél... a bőrszerkós Z-vel...
Az egyik mazsola az ER6-tal én voltam (nem a balesetes), új a gép, még erősen szokunk össze, előtte meg 250-esem volt, az azért egy picit másképp viselkedik.... Lehet a későbbiekben a szintbeli különbségekre figyelemmel kéne lenni és kettészervezni a ringes próbákat kezdőkre és térdkoptatósokra...
Bp. tényleg ilyen sok idő mire átveheted a mocit? Pedig Énse keveset vártam az átvételre: 12 hét~negyed év az igért 2 hét helyett, jó mondjuk hozzá kell tenni, hogy nekem a 25kw-ot is elkellett intézni (2szer vizsgázott a motor+papírok...) Ezért is gondoltam, hogy lehet jobb és gyorsabblett volna Pesten intézni, mint Szegeden de ezekszerint nem...
Én is megyek vasárnap, nehogy elfeledjetek! Viszek már egy kis szürke egeret is a sok fekete közé...
latod Borso milyen egy barom vagyok... jogos: ha azert engedem kiljebb mert fosok, hogy sok lesz akkor mindegy. nem nezem a tukrot de ha nezem is, akkor is kiljebb engedem, hiszen bent gond lenne...
szoval tolem mindenki feljen majd! : ]
Nem tudná valaki megmondani hogy a 750-es forgalmijában nány kW szerepel
Az a baj, hogy a kawasaki. hu-t nem nézem túl gyakran ezért nem volt tudtom róla. Kissé káosz van szerintem azon az oldalon, a többi nezetközi kawa oldalhoz képest.
Hogyan szerezhetnék ezekről tudomást? - internet, kawasaki.hu
Milyen feltétellel lehet részt venni? - a palyamotorozas feltetelei szerint.
Örülök, hogy többen jöttök, mint ahogy eddig látszott
Regisztrálva vagytok náluk? Hogyan szerezhetnék ezekről tudomást? Milyen feltétellel lehet részt venni?
a DMC rendezett, ha jol tudom, tesztnapot es utana kibereltek a palyat 2 orara
Nem igazán értem a válaszod...
Úgy értettem kinek a szervezésében zajlott a ringen a pályázás? Sima nyílt nap?
en hasznosnak tartom, hogy korbeviszik az egesz tarsasagot a palyan, es kanyarrol-kanyarra elmeselik, mit is kene csinalni. ami nem tetszett, de mondtam is neik, hogy osszeeresztettek a kezdoket a haladokkal.
JO HIR! hogy jovore talan lesz Z-kupa!
Nem kell megijedni, az első napomon az Euroringen még a box utcában haladók is megelőztek...
Pedig ez a pálya nem túl gyors. Nem mintha ma sokkal jobb lennék
Ha minden jól megy csatlakozok én is vasárnap.
A tegnapi Hungaroring milyen szervezésben volt?
Egy ideig mentem előtted ( ez pár pillanat volt) utána mentem mögötted és figyeltem a technikát
Engem nem zavartak a "nagyok".Igaz volt pár pillnat, hogy majdnem leestem a motorrol ijedtemben, de szerintem ezzel nincs gond és még ha úgy előznek, hogy van alkalmad nézni az iveket,technikát stb.... Rendesen élveztem, amikor (szerintem 1000-rel
de h pontosan mi tortent, nem tudom. csak a zx-tulajjal beszeltem, aki elegge el volt keseredve. az er-tulaj meg eleg bubanatosan nezet...
Addig nincs baj, amíg valaki be nem nézi a kanyart velem együtt, mert én mondjuk (éreztem is) olyan 60-70%-on vettem a kanyarokat ahhoz képest, amit a moci bírt volna.
Tényleg, a balesetet látta valaki? Én már csak a motort láttam felállítva, utána meg a boxban darabokban.
en kertem oket tegnap, hogy ha lehetne bontsak meg a tarsasagot, mert igy a "mazsolaknak" sem valami nagy elmeny... sot, inkabb csak elmegy a kedvuk tole.
igertek, hogy legkozelebb megszervezik!
Az egyik mazsola az ER6-tal én voltam (nem a balesetes), új a gép, még erősen szokunk össze, előtte meg 250-esem volt, az azért egy picit másképp viselkedik....
az honnan jott?
Én is megyek vasárnap, nehogy elfeledjetek!
max egyutt dolunk be az egyik kanyarba
akkor eppen mindig egy fel palyaval odebb leszek
szoval tolem mindenki feljen majd! : ]