(köszi utólag is a "rutinos ügyes" 1000-es gixeresnek, akit a célegyenes előtt külső íven megkerültem...) - rázókő megdob - utána már hiába a fék nagy volt a seb. a kanyar bevételéhez, inkább egyenesen továbbengedtem a kavicságyba fék nélkül ahol szépen lassultam is, de megfogni nem bírtam így (már kis sebességgel) de jobbra oldalra feküdtünk a géppel. A gomba nagyon nagy szolgálatot tett, meg az is hogy a lábamra feküdt a gép hátulja, így csak a fejidom jobb oldala lett nagyon karcos, meg a blokk jobb oldalának alja és a kerekek jobb oldalán van jó pár kavicsnyom. A fejidom normális (alig karcos kinézetre) polírozható, a tankon van 3 mély kavicsnyom amit majd kis festék eltakar, majd télen leveszem az oldalsó idomokat és a kis pöttyöket el lehet majd tüntetni. A lényeg, hogy nem repedt, tört a motoron semmi, így max pár 10e Ft-ból mindenestől gyári állapotra hozható majd télen, addig pedig majd a polír normális kinézetűvé teszi (pár karc szinte minden mocin van...)
, majd legkozelebb!?!
Jo dolog ez a palyazas...
nagyon sajnalom plane, h egyike voltal azoknak, akik engem biztattak. vegulis veled esett meg a szerencsetlen manover. talan egy nagyon gyakorlottra es egy kezdore erdemes hallgatni - en, mint elso palyazo azt mondom: a celegyenes vege az Euro-ring legnehezebb resze. nekem is meggyult a bajom vele , tobb alkalommal is. egyszer meg a kavicsagyba is sikerult beb...szodni : ] hiaba, aki bedobja 4.-be a Z750-t az egyenes vegen az kosse fel a gatyat: arrol a temporol s-kanyar kozben fekezni nem konnyu, bar nem lehetetlen - a vegen mar be tudtam fordulni igy is, de mondjuk kereszbe tobbet mentem, mint hosszaba... : ] ami megint nem jo, altalaban olyankor eloztek meg mikor supermotoztam...
Cap