ehez még plussz 3800-ért olajszűrő
még jó hogy ajándék olajom, mert ha még azt is ott kell venni 4000/L*4 = 16000 azaz végösszegbe ott kellett volna hagyni 32800 HUF-ot
ez már rablás...
na mind1... most 6000-esnél okosabbak leszünk
Én vagy Debrecenbe (SpeedLine) egyesek dicsérik, vagy Miskolc... de előtte odatelefonálok én konkrétan rákérdezek az árakra!
Egyébként énse azért viszem szervízbe, mert nyomorék lennék (csak kikaptam már az injektorsort, hogy kiszedjem a fojtást
) megcsinálni ezt a pár nevetséges dolgot, sőtt ha nem is tudnám mit kellene átnézni, ott a kis könyv mi-miután jön... dehát kell az a nyamvatt pecsét.
. De azóta sem voltam ott. Ez ilyen... Aki nem ért hozzá az tejel mint anya-maci.
(hogy ezutan meg jobban nyuljon a lanc...
)
kibaszott Szegediek... Oda vittem a mocit 1000-es szervízre... kb 15 perces meló volt lecserélniük az olajat és a szűrőt kicserélni ~ 13 ezer munkadíj
qrvaédesssss... na mind1... többet oda se viszem, leszarom, hogy ott vettem a mocit
Mondhatni Tégedi is jól átvágtak! Te azzal a 13000-rel az olajat fizetted ki és nem is kaptál kedvezményt, max 3000 forintot, hogy odavitted és "hagytad" magad te is becsapni
Nekem ez a Személyes véleményem és kÚÚvannyukat!
CoR