)
, majd legközelebb! A bukókeretet én még a hyomról is leszedtem, mert csúnya volt, bár a Z-nek jobban áll, de én maradnék a dhm-es gombánál (nekem 8eFt-ért gyártottak, és a kavicságyas mutatványnál valóban sokat védett, a károk nagyjából polírozhatók, szóval megérte a beruházás.
, van már hasidom, megjött a hűtővédő, lesz oldalsó hűtővédő (karbon), mint az ezresen, szóval szépítgetem építgetem.
bar akkor meg nem tudtam mire kell figyelni...
Borsot is zsibbasztottuk, hogy jojjon. vegul is csak perceket maradt velunk, remeljuk most vasarnap el tud jonni. ha mar motorozni nem tudunk (hogy kell?
) legalabb csajozni tanuljunk....
en szemely szerint a palyatol voltam lenyugozve, de megigerem, hogy most vasarnap rajtad lesz a szemem!
ó ennyire tetszik a bukógalócám, hogy le is fényképezted andyka?
De mikor? Mert ott én seholsem láttalak, pedig biztos felismertelek volna...
na mind1... a gombáról bővebben a 2004-es hozzászólásomban olvashatol
de végülis nem nagy para... csak ügyesen kell eltalálni/bejelölni a lyukak helyét és akkor szép lesz... Mivel az én magasságom is 190 körül mozog így észrevehetően jobb lett, bár a Te 166 cm-eddel nebiztos, hogy szükség lenne rá, de biztosan észrevennéd a javulást... másfelöl pedig nekem jobban tetszik plekóval mint nélküle
nemtudom... lehet a szine miatt, (mivel ezüst) mutat jól, nélküle olyan csupasz, olyan naked
a gyári normál pelkó ára 25 ezer HUF míg az állítahtó ami Stevesakinak is van pedig 42 ezer HUF aszem
hanem elsősorban a tankot és leginkább a hűtőt! ami ha sérül és netán javíthatatlan az nem kis pénz... aki a deklit akarja védeni az vegyen LSL gombát amit közvetlenül a dekli csavarjai által lehet felfogatni, vagy válasszon carbon deklivédőt~szép is, jó is...
és sajnos tényleg nem védte meg a deklit se a hátsó idomot (picit karcosak is lettek) de ami a lényeg, az sértetlen maradt! Na kicsit hosszúra sikeredett, de ez van
a végére mellékelnék 4 képet... plexi nélkül és plexivel
számomra egyértelmű...
a deklit féltők számára az eLeSeL gomba
és egy hadakat megjárt carbon deklivédő... hatásos!
logatni nem lehet, mert fekezni muszaj. az ember vagyodik, hogy hatha a hatso kerek fog elobb megcsuszni es akkor meg van nyerve a meccs, aztan abban a pillanatban kirepul az eleje es mar eszed is a homokot
de legalabb csiszolja a fogakat es kevesebbet kell mosni
E-Ring celba van veve, remelem osszejon!
es ez kedden a masodik perec volt, mert 10 perccel azelott is nyomtam egyet, szinten jobbra
mondjuk mindez nem fenyegeti a vasarnapi Euroringet, mar kezdem megszokni, hogy felhullakent megyek rajta. a multkor a derekam fajt es a bal konyokom, szinten perec miatt
) Sokan az autoba szonyeget raknak, hogy ne legyen saros a karpit (meg kell ovni). En egybol kidobom.
Jo hogy nem lesz saros a karpit, de ha a szonyegtol sosem latod a karpitot, akkor minek a karpit?!
Le a bukogombaval!
Jürgen: drága vagy, köszönöm a lehetőséget, fogok vele élni, ha netán addig nem kerül kezembe egy pár. gyakorlatilag nekem elég 1 óra is kettesben a bukógombával, ezerszázalék hogy nemtartom magamnál napokig, vagy több orán keresztül, felesleges.
ma voltam rutinon, 5 ÓRÁN KERESZTÜL. kicsi Zémnek jó melege volt, mindig megpihentettem a fárasztó menetek után (valójában én fáradtam le). Ja és szép vörösre leégtem :(