egy levegővel meg kevesett tudok menni. Mindenki motorozik nekem meg 24 e km után elfogyott a harmadik hátsó gumesz is így most pause van amíg meg nem jön a következő Metzeller z6.
én annyi ruhát vettem magamra, hogy alig bírtam összecipzározni a rucit
szep kis turat csinaltunk
én is kanyargást és a gumigyilkos kigyorsításokat szeretem, de azért néha el kap a hév és jól esik húzni neki egy kövéret
), a túrázást szeretem, nem vagyok az az álló helyzetből gyorsulgatós fajta, inkább előzéskor szeretem a dinamizmust
. Tavaly mondjuk azért élveztem nyáron, mikor Nagykanizsáról (a balaton déli partját is érintve) Szegedre értem alig több, mint 3 és fél óra alatt...
, de asszem az volt az első és utolsó ilyen tartós nagy tempó. Egyedül voltam (és sietni kellett, meg mehetnékem is volt), mert csak odafelé mentünk többen (az klasszabb volt 100-130 között kényelmesen élvezve a jó időt a tájat... nekem ez az igazi feeling
).
nézésből állna a napon
, majd bejáratás után
). Te mit tanulsz még?
annyit nem ér meg, de mondjuk a feléért már
, persze csak fokozatosan). Jó ötlet a Z-s túra, klassz lenne látni egyszerre sok Z-t!
). Együttérzek Kjanikával...
gyáriak lesznek vagy utángyártott darabokat vettél?
-est, és bár nem olvastam végig minden hozzászólást mind a huszonegynéhány oldalt de volt itt az elején pár probléma ami tipikus kawasaki és úgy könyvelik el mint ha a Z 1000 tipushibája lenne. Az első a váltó keménysége, a Z 1000 mellett még gyilkolok egy 2004 ZXR 12R-t és egy 2004 zxr 636 R-t. (Nállunk a kawasaki imádat már vallás szinten megy) mind a három tipusnál ugyan olyan a váltó határozottan kell váltani nem tudok csak úgy odapoccenteni mint pl a cimborám hondájánál nállam ha váltanom kell hát mozdítani kell a bokámat kellő mértékben különben nem az igazi. A másik a rezonoancia ez csak 4000-5000 ford. között jelentkezik, és ez a vázkialakítás miatt van mivel nem delta vázas mint a supersport testvérei hanem csővázas ”Diamond” váz, mely nagy átmérőjű, vékonyfalú csövekből lett kialakítva". Nállam a motor megjárta Normandiát, horvátországot,szlovákiát, és kis hazánk minden zegét zugát. Szerintem tökéletes.
a noi nadragoknak nem jo a vadlija, vagyis ami feljon, annal elall a feneke/dereka, ugyhoigy most nem is bantam. a kabat meg meg belessel is jol ki van tagulva, befer ala a pulcsi.
te minek mesz egyaltalan uv-ra???
nem kene inkabb tanulnod, mint Janikanak?