hatha jobban leszek tole!
a webcam-ba nem tudom beletömni...
erdekes modon nem sikerult helyettesiteni, pedig alig volt melo. ugyhogy ma bepotolhattam reszben a mult hetet is...
mit csináltál az elmúlt 2 hétben hogy ennyire kivagy?
, ennyire megrázó volt a webcamerás gondolat?
nem kell egy jogász a cégetekhez?
iszonyuan elfaradtam ebben a ketheti semmittevesben. viszont ma se lattam az ismetlest, uh eleg szomoru vagyok.
Viszont szerintem a 2 gép (bár egy család) nemcsak a fejidomban különbözik (és persze az ülésben ,kapaszkodóban, műszerfalban, stb.) hanem jellegben is. Én a túrahajlamom miatt vettem a fejidomosat és az analóg műszer miatt, de a csupasz változat meg morcibb kinézetű, vagányabb ha nem túrázgatnék és nem lennék kényelmesebb típus akkor ezt választottam volna. Szal mindkettő egyedi és (számomra mindent egybevetve) ár-érték arányban a legjobb választás (van benne élet, és nemcsak a motorerőre értem, hanem a kinézetre).
inkább csak kíváncsi voltam, hogy mi a tapasztalat, mert néha tényleg nem ártana az enyémre sem.
. Ezt nem gondoltam volna, majd kíváncsi leszek nagy tempónál mennyire kell elbújni, de túrára amire én szánom (és néhány laza tempójú pályázásra) több, mint tökéletes. És most volt az eddigi legnagyobb meglepetésem vasárnap: felültem a "kispadra" a párom "helyére", és ekkora termettel sem kellett a térdem a nyakamba húzni, és az ülés hossza is elég volt, szóval hosszabb túra sem gond az utasnak.
(még nekem is jó lenne, legalábbis az üléspróba alapján)
a baracklekvárt ugye nem akarod rákenni a bundi kenyérre???