-1 hüvelykújperc, mindez összejött 3motorbalesetből 1 ejtőernyővel való odaverődésből, meg egy kis alpinkodásból) mégsem veszek vissza magamból, megyek ahogy jólesik legyen az közut vagy pálya. Persze attól még nem vagyok egy Talmácsi, ahhoz még vmi pluszt hozzá kéne tenni! És még valami, a csekély tudáson kivül kellett kib@szott sok szerencse is, hogy még mindig itt lehetek! Szal hiába vigyázol ,hiába vagy qrvaügyes, ha nincs szerencséd és elédkerül egy agyatlan barom
.
, még is kipróbáltam szinte minden adrenalin doppingot pl. ejtőernyő, motoros sárkány, stb.
, na aggódnak miattad
?
Most még más a világnézetem mint egy 35-40 éves embernek, de később már nemnagyon szeretnék száguldozni. Most még azért eléggé hajt a vérem, valamiért nem bírok a 90-100-ra ráállni, még az MZ-vel se ment a dolog
.
) és egyszerre elfelejtettem a sok szenvedést, és vártam, hogy tavasz legyen, és megint lehessen húzni a bajszát kicsikének
Előbb-utóbb úgyis kinövöm ezeket a dolgokat, és megkomolyodok, de addig húzom még egy kicsit
/persze motoron/
.
) de 16 évesen kinőttem az MZ-t meg a 250-es gépeket, a Hornet alatt meg volt futómű, meg ez volt ebben az árban a legelérhetőbb meg legnormálisabb motor, ami nem hullik szét, tartja az árát, van bent erő, de nem nyír ki, stb.stb.stb. Úgyhogy így lett 19 évesen japán gépem, ami 2 év múlva már nem a banké
meg ezzel lehet faszán menni tempósabban is, amúgy én se megyek az esetek 60%-éban olyan vészes tempót, persze azokon az utakon, amiket ismerek, ott azért tépem neki, de én úgy gondolkodok, még nincs család meg gyerek, ház, állás meló, csak egyetem, most kell kihasználnom a fiatalságom, 4-5 év múlva meg már ha minden összejön akkor nem lesz szükségem arra a sok adrenalinra... Úgyhogy Carpe diem, vagy valami hasonló a következő néhány évben a mottóm, hogy később ne sírjak, hogy amíg tehettem, miért nem használtam ki a lehetőségeket. kb ennyi
.
)
, nem hinném, a kép 4 hónapos nem igen volt azóta banán érlelő idő. De hazudnék ha aszt írnám h szarrá égetem a gumik szélét, mert nem.
Persze az a korekt ha 6-7 ember verődik össze és együtt is marad! Sajnos mi csak ketten tudunk menni aztán az nem igazán jó! ezért van az hogy mikor egyedül megy az ember gyorsabb mert nincskihez igazodni,legalábis így gondolom.
ilyenkor kell pályázni,ott ki lehet tombolni magunkat!
, de én inkább maradok a zöldnél. Direkt ezt akartam. Majd bejáratom szépen lassan. Egyetértek, a 150-es tempó országúton bőven elég. Én élvezni akarom a motorozást és nem az életemért küzdeni. Ráadásul a Z nem éppen szélvédett motor.
. Nekem a túrázás a kedvencem. Tuedom ez olyan öreges, de 40 fölött az ember fia már lehiggadt.
. Igen a pályán én az ilyen dolgoktól félek.
.
Mondjuk az én laptopom előtt is van valami hasonló anyag, de az én alkarom szebb.