)! Kisebb indexeket és tükröket (bár ezeket akárhol lehet kapni), gondolkodok az ülésidomon és a kipufogón!
: mit szeretnél hozzá?
Amúgy amíg áll a motor egyre több baja lesz... Villák lefosták magukat és folyik a benzin. Szal minden szép és jó! Jah, meg kérted még anno a tükröket, fel is raktam képeket, de nem jeleztel vissza TEEEEEEEEEE
Tuti vannak hozzá cuccok, az árak meg nyilván borsosak egy új típushoz. Helyedben vennék rá 1 pár bukógombát, aztán hagy szóljon! Ráérsz majd csinosítani
, Csongrádra is le kell ugranom 1-2 hét múlva, úgyhogy összefuthatnánk Jürgennel is!
a Motrax készít a gyárihoz hasonló szép íves DHM gombát, amit (nemtudom miért) úgy ír, hogy Z1000-es tipushoz... azaz van 750-eshez is de, az már a szokványos formájú... (előtte elmentem egy ismerőshöz is körbenézni a Z1000-esén hogy is van a felfogatása az ő gyári gombájának... közben kiderült, hogy ami előtte volt 750-ese és eladott arról szerelte le
tehát az 1000-esén a 750-es gyári gombái vannak, és innen már tuti volt, hogy megegyeznek...
Meg is rendeltem ezt a Motrax DHM Z1000-es
gombákat és tökéletesen illeszkednek!
Úgyhogy ezt a gombát tudom ajánlani mindenkinek, akinek tetszik a gyári gomba szép íves formája, de a 48 ezer forintos vételára már nem annyira
Akinek tetszik az konzultáljon dannyboy-al vagy menjen el a DANGER-hez. 20900 Ft-os áron sztem megéri...
www.jc-motors.com INENN! Canadából hozzák majd, de sajnos még magamnak is csak alig tudok rendeleni
, mert egy munkatársamat kértem meg rá, hogy rendlejünk, (ugyanis neki van accauntja és ő ért is hozzá) de mivel ilyen nagy összegű, így kellett egy kis rábeszélés hogy meggyőzzem.
A ValterMoto-s rendszámtartóról nem tudsz valami fényképet / linket ? A honlapjukon csak csomagolt képet találtam. Illetve, ha vásárolnék akkor azt Tőled tudom megtenni?
Köszönöm.