Úgy tudom nekik van, hívd fel ezt a srácot ő igért tesztmotort a hétre Papik Péter 06-20-999-7720, azt hiszem újpesti és a váci szalon értékesítési vezetője.
Nekem a hétre igérte, hogy mehetek vele, csak még nem hívtam fel, amúgy a kiállításon találkoztam vele, akkor cseréltünk számot.
Sziasztok.
Ha esetleg valaki tudna segiteni az megköszönném.
Arrol lene szó ,hogy szeretném tesztelni az uj z750-et.
Ha valaki hallota meik szalon fog beálitani teszt gépet kérem irjon!
A jo tanácsok is elfogadom
Mert semki nem vesz cipöt anélkul hogy fel ne probálná.
Elöre is köszi.
De nagy a csend! Valakinek van kedve csatlakozni hozzám szerda, vagy péntek koradélután egy kis 100-150km-es tekergeésre valamerre? Én megyek, Solt, Neo, esetleg más?
Sziasztok!
Múlt héten szabiztunk kis családdal, most olvastam végig mi történt itthon .
Sajna nekem sem jó Madaras, családi gruppen kerti parti van általában máj. 1-ken. Viszont a 10.-e után közös gurulásban mindenképp benne vagyok és megoldom, hogy ott legyek.
Voltam múlt hét vasárnap egy amatőr motoros oktatáson az e-ringen, és volt egy fél órás szabad pályázás is utána, nem gondoltam volna, de a gyári gumi jól tapadt (ráadásul majdnem gyári nyomást hagytam benne, nem engedtem le 2,1 - 1,9 környékére) a fél óra végén is, eltűnt a majrécsík és a lábtartó is kopott. Azt gondoltam a gyári gumival nem merek majd dönteni nagyot, de tévedtem, pályán lehet, de utcán már jóval lábtartó leérés előtt is csúszkál, szal vigyázni, mindig igaz: nagyot dönteni csak biztonságos körülmények, jó aszfalton!, utcán elég a "túra üzemmód"!
szerintem erd be 12,5-tel...
hulyere lemenyedik es elbutul az eleje. pattogni fog, nem koveti az utat rendesen...
inkabb szereld ketszer, de nem olyan suru olajra vannak azok a szelepek meretezve!
Drbig: megjött az új Z-d?
Úgy tudom nekik van, hívd fel ezt a srácot ő igért tesztmotort a hétre Papik Péter 06-20-999-7720, azt hiszem újpesti és a váci szalon értékesítési vezetője.
Nekem a hétre igérte, hogy mehetek vele, csak még nem hívtam fel, amúgy a kiállításon találkoztam vele, akkor cseréltünk számot.
Szia Jürgen!Szivesen mennék de, sajnos nekem nem jo a hétköznap.
Esetleg hétvégén(vasárnap)!?
A tied? :)
CoR
Hogy a fenébe csináljátok, hogy ilyenkor ráértek?
CoR
Ha esetleg valaki tudna segiteni az megköszönném.
Arrol lene szó ,hogy szeretném tesztelni az uj z750-et.
Ha valaki hallota meik szalon fog beálitani teszt gépet kérem irjon!
A jo tanácsok is elfogadom
Mert semki nem vesz cipöt anélkul hogy fel ne probálná.
Elöre is köszi.
Múlt héten szabiztunk kis családdal, most olvastam végig mi történt itthon
Sajna nekem sem jó Madaras, családi gruppen kerti parti van általában máj. 1-ken. Viszont a 10.-e után közös gurulásban mindenképp benne vagyok és megoldom, hogy ott legyek.
Voltam múlt hét vasárnap egy amatőr motoros oktatáson az e-ringen, és volt egy fél órás szabad pályázás is utána, nem gondoltam volna, de a gyári gumi jól tapadt (ráadásul majdnem gyári nyomást hagytam benne, nem engedtem le 2,1 - 1,9 környékére) a fél óra végén is, eltűnt a majrécsík és a lábtartó is kopott. Azt gondoltam a gyári gumival nem merek majd dönteni nagyot, de tévedtem, pályán lehet, de utcán már jóval lábtartó leérés előtt is csúszkál, szal vigyázni, mindig igaz: nagyot dönteni csak biztonságos körülmények, jó aszfalton!, utcán elég a "túra üzemmód"!
mennyibe fájna nekem az első illetve a hátsó emelő a z750 emhez?
Remelem hamarosan lesz jo nagy leiras [mit merre hogyan] + bazira irigyellek!
Udv!
a kepeken nem latszott, hogy ekkora vagy, csak egy szep piros Z
Ön nyert! mi is kevertük a szerelővel. nem nagy macera, szamolni meg mindenki tud
2dl 15+ 2,5dl 10 es?
hulyere lemenyedik es elbutul az eleje. pattogni fog, nem koveti az utat rendesen...
inkabb szereld ketszer, de nem olyan suru olajra vannak azok a szelepek meretezve!