.
.
55eFt-ért. A lábtartónál való felfogatásnál van a tartó mellett a dobon egy apró horpadás, felrakva nem látszik, csak ha leveszem róla a tartó gyűrűt.
(bár ez csak a csúcsteljesítménynél érződik, tehát majdhogynem mind1), viszont az első futómű állítható. A súly meg több 20! kg-mal az ABS! (széria) miatt
. Szóval én ha most döntenék nem tudom melyiket választanám az újat, vagy a 2006-at
. A dizájn nagyon tetszik, meg a futómű, de nekem egy picit sok már a nagyobb súly asszem, a 200 kg is pont határ. Az ár viszont nagyon jó, az ezres 2,6M Ft, az sem rossz példul az FZ1-hez képest. Szóval mindenkinek jó gondolkodást...
.
Amúgy meg a Z-750 kezesbárány menet közben, csak forgolódni, meg szűk úton lassan szar vele manőverezni, a +10 lóerő meg nem sokkal nagyobb kihívás, viszont a Hornettel már rendesen menni kell, ha lépést akarok tartani a Kawával, 10.000 körül kell tartani a fordulatot, így már azért van bent némi kihívás, meg 200 körül ugyanúgy kihívás menni minkettővel, ha kanyarok is vannak, mert nagy tempóval már szarakodik a futómű-váz konstrukciójuk
Úgylátszik szerencsés vagyok ebben :)
, a Honda meg Honda
!
De visszatérve: a régi Z futomuve tényleg egy rakás szar... most vitatkozhatunk rajta napokig de ez így igaz. De mondjuk nézd azt, hogy a GSR mennyivel ujabb kiadás és hol van róla a fordított villa?
Utast a z750 esetében elfelejtheted, mert 50 km utan ugy fog fajni a picsaja mintha szetrugtak volna, ellentétben a GSR-el aminek ülése "turásabb" és kényelmesebb. Szal a 2 motor, ha már szörszalat hasogatunk, nem egyforma: A GSR turásabb, lazább, egyszerübb joszág, de ez nem azt jelenti hogy roszabb!
A Z inkább, mint a típusa is mondja a katalógusban "super naked" inkább sportosabb, nem ad annyirra a konfortra, sem a kényelemre, hanem inkább a brutál teljesítmény és a régi kawasaki-kat idézö primítív barbár erö jellemzi.
De azért csak jó lenne már a sajáttal gurulni...
.
Kérdés, szerintetek akik ültetek már a régebbi Z1000reseken mondjuk 2006oson, mennyivel jobb az idei ezres (zImi?) vagy hogy jobb e az idei 750es a tavaji 1000-reshez képest (?)
Egyébként meg nálam 5500 környékén van egy kisebb rázás mint a 750-esnek 8000nél, de sztem azért annyira nem zavaró, mert ez a tartomány nálam szinte kihasználatlan.
Az 2007es kis Zéket valóban full optikai tuningal adják azért az árért?
CoR