Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.ebay.com/itm/D-Bubb...

Itt meg írja a ZX 10 R-t is ez dupla bubis meg nem gyári de olcsó..
Bontóban tuti van vagy Ebayen! Vagy ha jól emlékszem Jelcsánál is vannak Zé cuccok bár hogy S- van -e nem tudom..

http://www.ebay.com/itm/C-00-0...

Itt azt írja hogy a Zr 750 S- el egyezik a szélvédő- ebből is kiindulhatsz..
Sziasztok! Valaki nem tudja véletlen, hogy a z750S plexije megegyezik a zzr1400 és a zx10 ninja plexijével? :) Bocs ha butaság cska nem találok z750S-re gyári plexit. Feketével vettem és kamerázni szeretnék :)
Köszönöm szépen a segítséget! :)
A féktisztító helyett nyugodtan használj petróleumot ecsettel. Kicsit olcsóbb..
Lánckenésre én Valvoline sprayt használtam, fehér színű "trutyi" de ha hagyod rászáradni, akkor nem csapja le. Aztán egyszer vennem kellett útközben, mert már fényesedett és indulás előtt otthon nem fújtam be. MOL féle spray volt csak a MOL kúton (nyilván ). Azóta azt használom, mert színtelen, de az is jól bírja a kilómétereket. Hozzá kell tenni, hogy nem motorozok esőben.
Üdvözlet! Lánctisztító, illetve lánckenő anyagot ki milyet használ? Mik a tapasztalatok? Korábban Berner féktisztítót illetve Castrol lánckenőt használtam, nem volt vele gondom. Csak utcai használatra van a motorom. Kawasaki Z750 2013. Köszönöm előre is a válaszokat! Széles utat mindenkinek!
Helló
Tisztelt uraim
Tud valaki Bp és környékén futóművest? Arra gondolok hogy megmondom a méreteimet meg a vezetési stílusomat és beállítja nekem elől hátul. Nekem ez kicsit bonyi.
Köszi
Üdv! Ismerősöm ugyanígy járt, szintén a bal szélső hatókar törött. Az nagyobb fordulaton történt, elöl hátul szétverte a blokk alsó felét. Az egy bontott blokk volt, elvileg 2000 km-el vették és talán még két olajcserét élt meg. Az én régi z-m meg 90e-nél jár és semmi gondja.
Annó ha jól emlékszem neked volt z750 2007 utáni hátsó sárvédőd, az érdekelt volna!
Zx6 teleszkópok, zx6 kerék, titax fék és kuplungkar, sportszűrő,
30/260504nyolc
Szia! Elérhetőséget tudnál adni? Köszönöm!
Sziasztok z 1000-re keresnék sport dobot összekötővel 2008-as évjárat.
Esetleg van még valami jó dolgod eladó??
Szia! Van egy 7000 km es blokkom.
A rikító kawa zöldnek tudja valaki a színkódját? És vajon jól állhat a régebbi Z750-nek? Nem a metál zöldre gondolok, az nem jön be.
Találtam egy Z1000-ről képet, nagyon bejön, de az mégis csak Z1000, lehet kicsit más a geometriája is, meg pont úgy süt rá a nap, és azért tetszik csak...
800 € euro között már lehet kapni blokkot.
Sziasztok! Kellene egy kis segítség.2007 utáni z750 hez keresek fejidomot,lámpát,konzolt (ha lehet egyben) Köszönöm
2007es Z750 motorblokk, hajtókar törés 3!!! ezres fordulaton. Hogy fordulhat elő ilyen? Típushiba, anyag fáradás? Minden szervíz betartva!
Jelcsának?
06703179083
Egy próbát megér!
Sziasztok! Valakinek 2007-13as z750 blokkja van-e bontva vagy egyben? Kellene elérhetőség, köszönöm!
Helló
Végül is összeraktam anélkül, max ha valami nem lenne kerek szétszedem.
Köszi a segítséget.
Hali!
Hát a képeket visszanézve én sem raktam alá porvédőt. De ha nagyon zavar, akkor berakhatod alá a gyárit a 750-es villahídjáról. Nekem még nincs vele gondom, igaz csak 1 éve lett átalakítva és csak max 3000km-t futott a cucc eddig.