Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Van egy eladó adapter kábelem IGNITECH gyújtás és injection elektronikához.jó a 2004-2005 évj ZX 10- hez! Ár:10 e ft
6000 a reális szerintem.
Sziasztok,

2006-07-es zx10r-hez keresek ram air csövet illetve alsó villahidat és komplett pályaidomot.
Ha esetleg valakinek van bármelyik értesítsen!

Köszönöm:
Daz
Ismerek olyan K1-K3-at amibe 21e van,0-km-el vették egy gazdás!!!..Eladó volt és nem hitték el neki hogy csak annyi van benne,aki ismeri csak az tudja!
10-12 ezret még ha hétvégi motoros vagy akkor is bele tosz az ember, de csak akkor ha legalább a megyehatárt átlépi....

Srad? Hát beszéljünk egy 1998 példányról ami mennyen csak évente 4000 km-ert. 19 éves motor most,, 19x 4000= 76000km!!!!!!!!!!!! ! ! ! !

NA hol van ez a 46 ezerhez? Viccc Persze vannak kivételek amiket egy garázsba nyomorgatnak.... de a legtöbbet hihetetlen kevéssel hirdetik és le van ütve a legtöbb!
A hondaban úgy van 38e hogy tavaly ősz óta én raktam bele 8000 et.
De érzésre 120 e van benne.
Nincsenek tisztában az emberek a realitásokkal. Aki motorozik az 10-12ezret lazán belerak évente. Az meg egy srad esetében vajon mennyi lehet reálisan?
Apropó km-er. Az is érdekes hogy a leg több suzuki sradban olyan 30-40 ezer km-er van. Buta az aki elhiszi........
Én mikor hirdettem nem kellett senkinek. Aztán mikor levettem a hirdetést hogy akkor faszom, megtartom inkább nem azért árulom me szar...... jó lesz ez nekem!!! Na akkor hívtak fel hogy eladom e me úgy tudják hogy hirdettem. régen..... háááááá mondom ez nem igaz.

Olyan jó állapotú volt hogy a végén kérdezték meg hány km. van benne? Mondom 85 ezer csokolom!
Pofájuk leszakadt, de elvitték bazd me ott volt az az állapot amit én és korábbi tulajdonosa garantáltunk.
Aki tud az tud.
Nálam 200ezer a cél :P
Használton hirdeted?

Én most emelem a határt 50e-ről 100e-re.
Amúgy simán elvitték 48e-el a motort.
Végülis, korábban minden szezonban más volt. Ez pedig 2 szezont is maradt. Amúgy nagyon elégedett vagyok vele. Csak mindig húzok magamban egy határt kilométerügyileg. Ilyen 25 000nél tovább nem szoktam hagyni semmit. Mert nem tekergetem az órát. De ilyen állással még eladható jól egy motor. Rendeltem egy új Ktm EXC-t . De természetesen sportmotor nélkül sem maradnék. Legkésőbb jövő tavaszra pótolnám a Ninját is.
Nem tartott sokáig,csak más a vágy vagy nem jött be?
https://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx-10_r_ninja-11911649

Üdv! Eladó a gépem.
Nekem is pont most lett kuplungos!Egyszer akartam már csak motorozni,de nem birta ki meg én sem!Szétszedtem!Van egy haver neki van alkatrésze pont egy komplett kosár,de nekem csak a belső kosár kellet mert 3szeg fogja az ellendaraját és az egyik el van törve!- a jelenség annyi,hogy 5ben gázra kitolta a kuplungot!
köszi..
Baján van még Sugo-nál ha nem találsz!50et mondtak nekem
04-05-höz keresek kuplung kosarat!!!...köszi
ez is kínában készül?
Milliomos apuci csemetéje haza jött!...de Berettyóújfalui a gép!
tegnap bakonszegen egy vadi új zx6r -t láttam, azért aki akar és tud az vásárol ! no valami ilyen volt two brothers dobbal, jól forgott, de arra az útra inkább ez illene !