én is láttam már elcseppent gyertyát ,aminek hengersorcsere lett a vége .de ha az eix jó a zx10be, zx6ba ami forog százezret,akkor miért ne birná .mind1 végülis én nem kisérletezem a sajátomon . kap Denso-t abból van belevaló szupergyertya , .
Belerakni meg csak bele tudod, de hogy nem okoz-e kart, azt csak valami nagyon hozzaerto mondja meg.
En mar lattam beszakadt gyertyat, de jo is lehet fene tudja
Vigyazz Marcipan, nem lesz jo, mert a hulye amerikaiak mashogy jelolik a zzr1200-t!
ha tipusz szerint visszakeresed ugyanigy az NGK.com-on, akkor kidobja, hogy csak a CR9EKPA jo hozza, az iridiumot nem adja
Köszi mi a helyzet veled?
" akkor nem cserélem a gyertyát, bár semmi jele annak, hogy szarakodna , 3 hónap állás útán hihetetlen, de egy gombnyomásra indult a gépsárkány szivató nélkül"
gyári gyertyára (NGK CR9EKPA) 3-4-szeres élettartamot ír a User Manuel. Valahol 100.000 km élettartamot olvastam. Ez lehet, hogy optimista meglátás, de most elégnek kell lennie az ellenőrzésnek is.
Üdv,
D
Szia! Be tudom hozni de csak akkor érdemes ha jön be valami nagyobb tétel mert a szállitási költség horror. Az ára 1400ft +jövedéki adó +áfa stb stb .Amennyire kijön itthon is kapsz rendes olajat .Az a baj hogy az európai kawasaki nem forgalmazza!Annyit azért elárulok hogy vagy valvoline vagy (tekszákó) olaj van benne csak a yenki kawa csomagolásában dobják piacra
En mar lattam beszakadt gyertyat, de jo is lehet fene tudja
ha tipusz szerint visszakeresed ugyanigy az NGK.com-on, akkor kidobja, hogy csak a CR9EKPA jo hozza, az iridiumot nem adja
" akkor nem cserélem a gyertyát, bár semmi jele annak, hogy szarakodna , 3 hónap állás útán hihetetlen, de egy gombnyomásra indult a gépsárkány szivató nélkül"
gyári gyertyára (NGK CR9EKPA) 3-4-szeres élettartamot ír a User Manuel. Valahol 100.000 km élettartamot olvastam. Ez lehet, hogy optimista meglátás, de most elégnek kell lennie az ellenőrzésnek is.
Üdv,
D
Denso iridiumra 70000 Km írnak
Miaz megvolt a reggeli a napköziben?