És lehet gáz lenne ha össszerakom és nem fog a fék.
Bár lehet szólok valami ismerősnek hogy csináljuk már meg. A moci amúgy még nem járt pályán, legalábbis velem nem. De úgy gondoltam ha már kb 25e a fékbetét nem fog számítani az a +2000 Ft. Amúgy az mind1 hogy Dot4 vagy Dot4+?
Persze én nem szerelem be mert egyáltalán nem értek hozzá. Majd valami szerelőnek elviszem. Amúgy ez az első fékbetét ez most hogy van? Ez 4db? vagy csak 2 van benne és 2 csomagot kell vennem? Új fékolaj is kell ilyenkor? Vagy nincs összefüggésben?
Tök láma vagyok ezekhez
Azért lennék kíváncsi a pontos névre meg árra meg minden... max tavasszal megveszem tőled
A motorom 2002es ZX-6R Ninja de még nem a 636. És ezért nem értem, mert a 2002es Ninjához más való mint a 2001eshez... De a 2002es 636, szal akkor most melyik?
A 2001eshez való kell a 2002esemhez? Esetleg ha tudnátok valami okosságot mondani az jó lenne. Esetleg pontos termékmegnevezés. + hogy milyen árkategóriában van.
Hát zdobrotka ajánlott egy oldalt hogy ott megnézhetem milyen cuccok kellhetnek.
Biker-World
Itt kukkoltam meg hogy az első fékbetét 8490 Ft. Abból ugye akkor 2 "szett" kell. Az már 16980 Ft. + a hátsó fékbetét ami az oldal szerint 6490 Ft. Az összesen 23470 Ft. A fékfolyadékból meg csak a Dot4 jó mert rá van írva a kupakra is hogy Only Dot4 blablabla...