Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aki korán kell ZX10-et lel
Valaki érdeklődött a fórumról a Schuberth bukó iránt. Fog kelleni?
Tán kidobott az ágy Sedu
Jó reggelt!
2-tő
No.1
Jo reggelt trogerek
Jóccakát!
Mire képes a kigyúrt felsőtest...
Akkó basi2 nekem 40 db. fekete köszi
Nem mivel, kivel.

VELED.
Jóvan akkor Jimy Basival, úgy hozass már, hogy egy zacskó aprócsavar akkor nekem is kell
Szeki jó meg van szeppenve nem is mert ma fórumozgatni épphogy csak a telószámát írta ki valami szerencsétlennek...
Mivel fenyegetted
Himi menyi oil kell a telóba?
kawaszeki@freemail.hu 70-3781937
KAWASZEKIS még mindig nem bukkant fel?
Nagyon kéne az a baloldali tartó!ESETLEG HA FENT LENNÉL EGY TELEFONSZÁMOT ADNÁL NEKEM?Előre is köszönöm!
LÓGATUNK BUTUS
Na most akkor kell fagyálló a motor hűtőbe, vagy nem kell?
Aztatat szeretem, a maradékot küdde nyugottan.
Jó neked is. Nekem ilyen alakú a gyári, mikor meg húzod a gumi alul szét lapul.
Szeki belátta, hogy túlerővel van dolga, és hát a tárgyi bizonyítékok jobb belátásra bírták, így küld valamit.
Az hogy mennyi a kedvezmény azt már nem tudom, de a vásári árakon kapod a bukót, és volt még 26000 forintos.
Na minnyá nyüvök csak dobok valamit az arcomba!Aszzem lecsóscsirke lesz belüle!
Pipi megszorul ez is! Ahogy húzod meg a csavart a gumi összerogyik és beleszorul a furatba!
oszt hová dugjátok a villákat?
Egyik a blokk+leömlők közé,
Másik a hátsó kerék küllői közé
Szegény motorka
Jimy ez tuti jó bele? nekem azok a gumis menetek egész más alakúak mint itt a képen. mert ott egy lukba kell megszorulnia a guminak középütt, ugyanúgy mint a plexinél, de javíts ki ha tévednék.
Szeki mint mondott a karmantyúval kapcsolatban? Kell zsarolni vagy a békésebb utat választja?
Mondtam valszeg pénteken mennék pestre, beugranék a kupponért, mennyi rá a kedvz.
van ilyen csavarom, a sárga cbr-embe volt belöle pár darab szar alu csavar, ki is hajitottam, 2x leveszed és utána megszakad a menet rajta. én biztosan nem veszek többé ilyen csavarokat maradok a gyárinál, mutatósak, de arra amire hivatottak arra nem jó