Jóvan akkor Jimy Basival, úgy hozass már, hogy egy zacskó aprócsavar akkor nekem is kell
Szeki jó meg van szeppenve nem is mert ma fórumozgatni épphogy csak a telószámát írta ki valami szerencsétlennek...
Mivel fenyegetted
Jó neked is. Nekem ilyen alakú a gyári, mikor meg húzod a gumi alul szét lapul.
Szeki belátta, hogy túlerővel van dolga, és hát a tárgyi bizonyítékok jobb belátásra bírták, így küld valamit.
Az hogy mennyi a kedvezmény azt már nem tudom, de a vásári árakon kapod a bukót, és volt még 26000 forintos.
Jimy ez tuti jó bele? nekem azok a gumis menetek egész más alakúak mint itt a képen. mert ott egy lukba kell megszorulnia a guminak középütt, ugyanúgy mint a plexinél, de javíts ki ha tévednék.
Szeki mint mondott a karmantyúval kapcsolatban? Kell zsarolni vagy a békésebb utat választja?
Mondtam valszeg pénteken mennék pestre, beugranék a kupponért, mennyi rá a kedvz.
van ilyen csavarom, a sárga cbr-embe volt belöle pár darab szar alu csavar, ki is hajitottam, 2x leveszed és utána megszakad a menet rajta. én biztosan nem veszek többé ilyen csavarokat maradok a gyárinál, mutatósak, de arra amire hivatottak arra nem jó
Jo reggelt trogerek
VELED.
Szeki jó meg van szeppenve nem is mert ma fórumozgatni épphogy csak a telószámát írta ki valami szerencsétlennek...
Mivel fenyegetted
Nagyon kéne az a baloldali tartó!ESETLEG HA FENT LENNÉL EGY TELEFONSZÁMOT ADNÁL NEKEM?Előre is köszönöm!
Szeki belátta, hogy túlerővel van dolga, és hát a tárgyi bizonyítékok jobb belátásra bírták, így küld valamit.
Az hogy mennyi a kedvezmény azt már nem tudom, de a vásári árakon kapod a bukót, és volt még 26000 forintos.
Egyik a blokk+leömlők közé,
Másik a hátsó kerék küllői közé
Szegény motorka
Szeki mint mondott a karmantyúval kapcsolatban?
Mondtam valszeg pénteken mennék pestre, beugranék a kupponért, mennyi rá a kedvz.