Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fékje jól néz ki, szarfos HD
Ment levél Robi!
köszönöm ,de egyenlőre marad a hosszú távú tervek között ,mert még ami van azt is alig bírom fenntartani .
ha kell tudok 1-et a szomszédban!
papirjaival nem boldogulnak

hali mindenkinek
holnap már magyarban vagyok!
legalább feldobtam a témát és motorokró beszélünk ,én szívesen elfogadnám másodiknak városi garázdálkodásra .
Én tavaly olvastam tesztet ilyenről, hát nem dicsérték.
Visszafele fejlodsz action?
Szeva!
Fostalicska,röviden.
Sziasztok! Vélemény erről? :
Üdvözlet fődim!
Élmény beszámoló mikor lesz?
Basi2 nekem 4 csomag, 1Fazonnak szerintem több kell hisz a plexinél van csak 8db.
csumi basi! a Fazinak dupplán rendelj mert ha megint tudathasadásos lesz a koponyája legyen mivel összehúzatni
Jo reggelt! Még meg vagyok csak este a gyerek lenyúlta a gépet! Tehát akkor 5 szett fekete csavar kell Fazi-t is belevéve!
üdvözlet mindenkinek sedu a kell a segitség szólj
Pálinkásat mindenkinek!
Haza értűnk faszán közel 2000-km a haver a Retek-1 vasa (4 éves) Bécsben meg állt tréler most alvás két napig, a cefrének ki kell ürülni a szervezetből
Üdv!
Má' megin' 3.
Jó reggelt!
Na megyek leszedem a kolbászokat kész vannak
A szalámik még maradhatnak egy kicsit...
Remélem te nem váltasz így mellé mint ez itt az elején
Ez a német autópályás duma úgy látszik divattá vált, mert vannak rövid szakaszai, ahol nincs sebességhatár, szerintem ez úgy német autópálya ahogyan én olasz országút vagyok...
Már többet vagyok ott, mint a panelban. Szerintem a jövő héten kap egy rendszámot is
Aztán jöhet a próbaút!
Felbuktál benne? Mondtam ne a hálószobába tárold azokat a benzinszagú micsodákat
Basi jó visszajött a vacsorából
Már félek nem-e a lecsóscsirke Őt ette meg...
Már a csavarok miatt is ugye...
Nézzél mesét!