csak annak a gsf400 bandinak a tulajának mondta erik, hogy nincs ideje beállitani a karburátorát,
amivel előtte ő saját maga-azaz erik- küzdött, és nem boldogult, de a bandi tulaja a speed line-nál kifizette a \"javitást\"!?
a bandis sem javittat már ott többet!
egyébbként ,aki a karburátorok világában nincs otthon, azaz beállitás,müködés, az csak ugathatja az injektorok technikáját.bocs! és azzal hogy én, vagy bárki leveszi a gyári kipufogót, sportlégszürőt,pw. kommandert, vagy bármi kütyüt kivesz vagy rátesz egy motorra ,azzal egy kis \"rizszabáló\" több havi-évi?-munkáját vágja haza!
és a nagytudású erik tudja mérni azokat az értékeket, amiket egy nem gyenge-z1000-re zx12 injektor-kb olyan lessz mint SÜSÜ a sárkány ,
dbuta ,zöld és tüzet okád!- átalakitás után mérni kell! visszább már irtam hogy egy\" b.ujvárosi csákó 600rr-be hrc kittet vett- szelep,tengely,bla,bla,- nem kis pénzért ,és most jön a meglepi 250-450e ft-ért raknák be , és állitanák pontra fékpadon.garanciával! ja ez a nem mindegy!de azért érdeklődéssel figyelem a faragást!
Dögnehéz, meg nem is megy úgy, mint az istenkirályfaszanámbövánkhiakashibestof ZX-9R
Szóval písz
Csak a gond van ezekkel a motorbiciklikkel....
Furi, hogy pont az FZ6-ot hoztad fel példának, nekem előtte a régebbi változat (FZS) volt, de nem tudnám egy lapon említeni a 2 motort. Nem is akarom összehasonlítani „őket”, semmi értelme. Ennyi erővel a ZRX-et is lehetne fikázni a 12R-el szemben.
A "nyomatékgyár" meg összvissz 60-100-ig jobb a 9-nél, utána fejet hajt a király előtt
(Hozzátéve, hogy a ZX jó 35 km/h-val többet is tud végre, a ZRX áttételével a fasorban sem lenne az 1.2-es
) Akkor ki is a király?
Azt meg kissé nehezen hiszem el, hogy acélvázzal vagy 30 kiló súlytöbblettel, nagyon összeszarná magát egy ZX-9 a ZRX-el szemben. Nagyon jó gép az a maga kategóriájában, de azért túlzásokba sem kell esni
kawaszeki