Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is ezt kapizsgáltam,mostmá tiszta!köszike!
Na majd vadászok még ,meg megnézném sedu-ét is
na pipi akko marad aGhosti program ő meg csinállja,és felezünk 40pénz
drága barátom,farkaska én oda adnám ezt a gumit ingyé is csak az a baj hogy nem az enyém csak próbáltam tükrözni hogy vannak occó gumák csak keresni kell a metzelert ingyé adom
Hát Kékvér ez egondókodtató
Na a 4-ik napot állom: Ami a városnéző program
De azt is csak azért, hogy csalódás nélkül ne mennyetek haza...
De ha adod,nekem egy 1000-est megér.
Ahogy gondolod!
jól néz ki a guma,de ez nekem nagy
Meg ez nem ugyanaz amit feltettél előzőleg heló!
Azok Metzelerek voltak nem?
Hali!
Felétek a pályinkát, jamnak hívják?
Megyek segíteni főzni a eper jamot.
Pipi én már régen a szakirodalmat böngésztem amikor te még a hibák okát kerested. A meg oldás. Szerény családom˙(3 fö)1 hetes vendég látása.A megérkezés napján kisseb keresztelőnek megfelelön kaja pia.2nap a szivattyú helyének meg közelitése.3 nap a problémák fel deritése.4 nap egy város nézős program.5 a szomszédok hasonló problémáinak meg beszélése sörözés közben.6nap rengeteg sör ivás közben jön a meg mentő ötlet vegyük egy új szivattyút. Hogy ezen te mit sporolsz? nem kérek munkadijat és kiszálási dijat. remélem segitettem.
Jó napot.
óóóóóóó nem telt semibe csak mig aztakurvaképeket felraktam de ha gondolod eeeeeeeküdöm csak 1 postába kerül rád bizom nézd át a képeket jól
Azé köszi a fáradozást+ideget
én montam hogy ingyé viheted de szerintem már nem raknád fel ha meglátnád!amit Kapucnyinak eladtam az lett volna jó neked amugy a gumis fórumon is szokot lenni guma occcon
na megyek kirántom a kereket ,gumis cimbi megvágja kicsit
garázsban van vagy 35 fok .............pfuuuuuuuuu
Érdekes egy gumi lehet
Képet raknál fel róla?
Na meg hogy mennyi lenne
Ha kedvező az ajánlatod akkor kell.
Márka,mennyi idős,javítva volt-e?
Bocs hogy ennyi a kérdés,de nem akarok zsákbamacskát venni
Szekinek ettől, több esze van.
üdv mindenkinek, ma már legűlisan ment munkába, meg is látszik a vezetési stilusán reggel fél 6 kor felverte tatabányát
ne menjetek a napra ilyen melegbe gyertek ide beszélgetni
Ne erőltesd bogyó!

Szekinek egy gyenge VFR tuning:
http://www.vfrdiscussion.com/f...
jó neki gratula én most aggódok az asszonyért
csumi mindenkinek farkaskoma amint látod a szélei szinte gyári a közepe eléggé megvan kopva és nem tudom lehet e vágni pontos méreteket nem tudok adni hosszutávon nem ismerem ezt a gumit csak rövidben füstölni ezek birják a legtovább 1 postáért tied mind a kettő de várd meg Sedut mert szokott lenni nála jó gumi occccon
Lehet gratulálni eras -nak (tevéné), meg van A jogosítványa.
Lesz egy csak az oldalán kopott hátsó gumim. Középen 5 mm, a szélein 0 mintával. x9-re ideális.