Sziasztok vadak!
Ismét 9-es tulaj lettem, visszavettem a régi gépemet . Azon hamarjában estem is vagy háromszor a sárban (Tiszapartra menet). Ennek örömére eltört a tágulási tartály, így meg is forraltam, a ventillátor sem működött már a végén. Úgy néz ki, hogy megúszta nagyobb baj nélkül, viszont kéne szerezzek egy tágulási tartályt. Nincs valakinek elfekvőben?
aztán végül is nem lehet neki hinni 6 óra körül küld az eszti egy sms-t, hogy bódog szülinapot. Pont a telepen voltam mikor fel is bosszantott,hová az a nagy sietség amikor csak reggel 8-kor születtem, előre ugye meg nem ünneplünk
Aztán fél kilenc körül bejött édesanyám azt mivel az alkalmazottak sem tudták, hogy szülinapom van csak amikor édesanyám megköszöntött, mondtam, a bentlévőknek mostmár lehet mert elmúl 8. Aztán édesanyám felvilágosított, hogy nem 8-kor születtem Hanem fél nyolckor Ezt én sem tudtam pontosan pedig ott voltam
Na mindegy nekem a születés napom minden évben július 4-ike reggel fél nyolc
szegény brüm brüm, debrecen józsán kezdte sztán parád majd pöst......... és még mindig gatya
E.
Ismét 9-es tulaj lettem, visszavettem a régi gépemet
Aztán fél kilenc körül bejött édesanyám azt mivel az alkalmazottak sem tudták, hogy szülinapom van csak amikor édesanyám megköszöntött, mondtam, a bentlévőknek mostmár lehet mert elmúl 8.
Na mindegy