Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az olajról meg annyit,hogy a Castrol act-evo 10-40 csak félszintetikus,utánajártam:itt megnézhetitek
Szasztok!
Az enyém is szimeringcserés lesz,de én nem merek hozzányúlni,inkább elviszem a cimbihez,és szakszerüen kicseréli/motorszerelő/egy 5000-ért.Nekem megéri hogy ne kelljen izgulnom utána,meg közbe hogy mit barmolok össze,vajon jól csinálom-e.Az ilyen macerás dolgokba inkább nem nyúlok bele.
Sedu!
Nalad maradtak a fejidomba valo gumis csavaros betetek + a
csavarok.
Elkuldened oket?
Koszi!
Ugy erzed mint akit megbantottal?
Nem olyan csaladbol szarmazom en akit konyu megbantani!
Bar ha valaki kibaszik velem az orokre megjegyzem!
feher ember nem felejt csak megorexik

...Mint Jimy
Itt vagy sedu?
na a munka hősei mindenki dólgozik,
megbántottalak?,mostanábvan nem szólsz hozzám,
dolgozom igen,szét vet a munka . . süt a nap vazzze .
én is jókedvű vagyok főlleg ha arra gondolok,hogy mindjárt itt a munka vége,és talán a nap is kisüt,akkor jön el az én időm ,
Remélem ugyan ilyen jókedvel dolgozol!
jó reggelt mindenkinek!
én mindig jó kedvűen kelek ,erre a nótára szoktam ébredni .
És milyen szemtelen kis taknyosként ébredni?
Inkább ezekről szóljon a fórum

A régi kilencesem csinált olyat, hogy hidegen 3 hengerrel indult, de nem köpte be a gyertyát sohasem. Nem simson ez...
tehát elfelejtetted . . nem szégyen az a te korodban . .
Nem érzem a különbséget.
A motornál viszont 2X annyi a fordulat. 2 pólusú kell (az újabbakba) ngk cr9ek ha jól emlékszem.
Jó reggelt na Jimmmy papa ,milyen érzés igy 4Xen túl ébredni? ?
Tegnap emeltem fel az enyémet, kár hogy nem csináltam róla képet. A felső villahidat felkötöd spaniferrel. Komplett eleje 20 perc alatt kényelmesen kint van. Fék sárvédő levétel szerintem egyértelmű. Mielőtt szétszednéd az elejét jegyezd meg a beállításaidat (a teljes becsavarástól hány fordulat kifelé). Aztán lazítsd fel a rugó előfeszítést. Pont ezt a modellt még nem szedtem szét, a tengely felől tudsz majd támadni imbusz kulccsal, de előtte a rugót ki kell szedned felülről!
Jó reggelt!
Ébresztő, mingyá dél!
Jo reggelt
Sziasztok, jó munkát mindenkinek
Az csak pirit Kékvér A bolondok aranya
2-ik
Jó reggelt .
Na végre meg van az arany.