Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy néz ki igen!Sajna hegerfej leugrik azt a 4 henger szívószelepeit gyanitom,hogy elégtek.Ha lesz kis időm szétugrasztom aztán pontosat tudok mondani.
Hi scann,
Nekem sajnos már volt hasonló problémám . Az a helyzet hogy tényleg ki lehet egyenesíteni valamilyen géppel ha nincs megtörve. Mert ha megtört akkor vagy még a kiegyenesítés során vagy majd késöbb útközben fog eltörni. Nekem sajnos mindkettőt le kellett cserélnem plusz az egyik pipát is. Bár tulajdonképpen így jobban bízok bennük mintha javított lenne. Nekem a MaxxPoweresek csinálták volna meg ha lehetett volna.
Hi mindenki,

Olyan után érdeklődnék, hogy megsérült a két elso teleszkópom (elcsavarodott? tekeredett).

Létezi, hogy ezt vki tudja javítani?? Állítolag látezik vmi megoldás erre, (prés?)
Ha vki tudna ebben segíteni megköszönném!!

Kösz előre is
balukapitány, mi van a "beteg" zxr-rel? Sikerült megtalálni a hiba okát?
Sziasztok!
Keresek Malaguti RST 50-be komplett váltót (4 fokozatú, duplakerék megoldású), akár használtan is. Ha valaki tudna segíteni örülnék, sajnos nagyon ritka, de reménykedem!
Hali valaki segithetne!kawa zxr 750-em van.4-es henger 5500 fordulattól kihagy majd egy rövid időn bellül teljesen leállemail@sportmotor.hu.Már cseréltem trafot kábelt pipát gyertyát,egyik havernek a mociáról elektronikát,de bármit teszek semmi.Tavaj leraktam jó volt.Most elővettem és egyszerüen nem akkar menni!Ha valaki találkozott már ilyennel megoszthatná velem mi lehet a nyügje
Szívesen máskor is, remélem tudtam is segíteni, és jó boltot csinálsz a motorral... Jó motorozást hozzá, és minimális "fekvőtámaszt"... :) Bye
Hali!!
Teljes mértékben igazad van Feco!
Ismeretlentöl nem veszek mocit,mert arrol azt sem tudnám ha ilyen jellegü baja lett volna!
Simán letagadná,és ki sem derülne,csak ha szétesne!
Ha...
Ma láttam 1 csomo motorost,cbr ekkel!
Csorgott is a nyálam 1000rel,de jövö honaptol már más lesz a helyzet!
köszi a tanácsokat
Nézd Srác! Aza motor az olaj hiányában, nem csak a 3. hajtókart gyalázta, hanem az egészet, csak a 3. adta meg magát elsőként... Ehhez nem kell szakirányú végzettség, csak egy kis logika... Ha nem füstöl, és télleg szépen működik, akkor úgy tűnik, nagy baja valóban nincs, de az nem alszik... 1ébként a fekete füst többletüzemanyag, a kék az olaj. Ha rosszul tudnám, meggyőzhető vagyok...:) Üdv
sziasztok megint!
tisztáztam a baját a mocinak pontosan!
Szoval a főtengelyen a 3as dugonak a hajtokarcsapágya sinlette + az olajhiányt!
A henger falát nem sértette meg!De kapott ujj fötengelyt + hajtokart.
Szoval ez a pontos volt hiba!
A kipufogo vége kicsit kormos,de ha felpörgetem,semmi füstöt nem nyomat!
Elvileg akkor nem eszi az olajat???
Legjobb lenne ujjat venni de arra nincs lové,kissebb+ nem kell!!!!!

Éljen a napsütés!!!!!!!!!
Sziasztok! Ha egy 4üteműt olaj nélkül használnak, és "megragad", na ott akkor nem lehetett kicsi a zűr, olyan hőnek kellett lennie mint egy kohóban.. Akár haver, akár nem, ilyen előélettel én nem venném meg, bár MAMI végzettségem nincsen, de aza motor megkapta már az élettől... Ilyen motort csak nagyon olcsón szabad megvenni, de akkor is csak úgy, ha értesz hozzá, mert különben vettél magadnak egy ócskavasat, ami rajtad marad majd, mint szamáron a fül... De a döntés a Tiéd... Üdv.
Hát ha annyira jol ismered akkor lehet, hogy nem fog átvágni. Az olajfogyasztásrol meg annyit,hogy a haveromnak egy XX 1100-se van van benne km és kapott is rendesen, de egy deka olajat se eszik. Nézd meg kipufogó vegét, kormos vagy szépen ki van égve, pörgesd fel, ha feketét füstöl akkor eszi, ha váltások között kéket füstöl szelepszimmering.
Hali Atisrace &Takács zs!!!
Köszi a hozzászolást!
Azért cserélték ki a fötengelyt,mert a végén valamit elnyalt arrol beszélt a srác!Meg az 1ik dugonál (3as)is kicseréltek valamit.Pontosan nem tudom,de megkérdezem azt irok ide pontosan.
Ha eszi az olajat,azt hogy lehet megállapitani azon kivül hogy tartosan használom??
Ugy tudom,hogy minden sportmotor eszi az olajat valamennyire,a nagy fordulat miatt!
Egyéppként a srác évfolyamtársam volt,meg 2 uccával odébb lakik,csak nem b@szna igy át,ha nagyon szar lenne a moci!!??
Meg ha nem rakták volna jol össze,akkor zörögne a motorja,nem járna szépen ,nem?????
Azt mondja ha elviszik odaadja ha nem akkor megmarad,de azt mondta 2003asat akar venni!
Irjatok csak jotanácsokat,az sosem jönn rosszul!!!
KÖSZI SZÉPEN elöre is mindenkinek!!!!
Én nem venném meg. Ha nem volt benne olaj akkor eszi is rendesen. Ha a főtengelyt ki is cserélték, de a hengereknek nem tett jót az biztos.
Háát..Nekem az a tapasztalatom,itthon rádbeszélnek mindent.Én már nem hiszek senkinek.Nem látsz bele a hengerbe,nem látod mennyire akadt meg.A motornak egy akasztás semmiképp nem jó,ha pedig nem öntött bele olajat a gazdája az is a hanyagsáról árulkodik.Miért cserélték ki a főtengelyt?Csapágyas lett?Mert ha elment az olajnyomás,akkor a hengerfejben a veztengelyek is megsínylették...
Segitség motorostársak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintetek meg lehet venni 1olyan 900RRt,aminek a motorja megragadt 1 kicsit,mert nem öntöttek utána olajat!
1épként kicserélték a fötengejt!nagyon szép a hangja,nem csörömpöl,meg semmi!Könnyen vesz minden sebességet és szép is!6.ban egyenletesen huz 40km/hrol!
Adjatok tanácsot,mielött megveszem(1,2Millio,97es),hogy érdemes e!????????
Meg hogy nem lesz e majd emiatt késöbb baja!Sürgös!SOS!
Köszönöm elöre is!
Ja bocs! Most hogy mondod!!! Nem is néztem a dátumot.....
Üdv!

Hát, igencsak meglepődtem, h vki ennyi idő múlva (7 hónap) válaszol. De kösz. Közben rájöttem. Mivel 1-el szélesebb lánc volt rajta, menet közben néha hozzáért a lábtartó csavarjához belülről. (Nem tudhattam mert nyugalmi állapotban kb. 5 cm is van köztük) De az volt. Kicsit kijjebb(kiljebb?) tekertem a csavart.

Hali
Hali!
Nem lötyög a lánc annyit bizti hogy hozzáérjen???
Nézz meg mindent amivel kapcsolatba léphet a lánc! Pl.:első lánckeréáknél ha van valami takarófedél vagy láncvezető hogy jól raktad e vissza és nem ahhoz ér e hozzá.
Nem ismerem a banditot közelről de én erre gyanakszom...
www.repairmanual.com/motorcycles/
Szerelési útmutató raklappal
(sajna nem igyenes, viszont van minden mint a bucsuban)
Köszi fukeneh és GSX-R 400!!!
Figyu az Oktogontól elindulsz az Andrásy uton a Deák fele (Burger King oldalán) és rögtön az első utcában lesz egy tömítéskészítő kisöreg aki mindent csinál.

Cim: 1061 Budapest Jókai tér 3
Tel: +36 20-615074
Üdv!
Mogyoródon van valaki aki ilyesmivel foglalkozik, de nem tom a címét. Érdeklődjél mert sokan ismerik. De pl.: oldaldeknihez tökéletes a házilag csinált is.
Hali!

Ha valaki tud olyan embert aki tömítéseket csinál az írjon már nekem! SOS kéne!!!
Heloheló!

A következő a problémám. Van egy 92es 400as Banditom. Amióta kicseréltem a láncszettet, menet közben néha kattog a baloldali lábtartó. Ha ketten ülünk rajta, akkor szinte egyfolytában! Csomószor már alánéztem, de nem látnám, hogy hozzáérne vmihez is (lábtartóhoz, v akárhova). Azt sem érzem hogy a motorblokk kattogna, csak a lábatrón érzem. Mi lehet? Nem túl feszes a lánc sem. Hátha már vki találkozott ilyennel. Előre is köszi!

wrigleys