Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az jo facebookon rádkeresek
köszi
én ugy tudom hogy 09 10 ig brembot használtak de levisszatértek magurára
skype-ra vedd fel partnernek...és tudtok majd dumálni,mikor mennek legközelebb,hátha el tudsz menni te is
Pacsura Richárd!
kérdésem lenne!
exc-ken,2t-4T egyaránt,melyik évjáraton vannak változások a kuplung munkahengerrel kapcsolatban... most láttam először EXC-n BREMBO munkahengert...nekem eddig mindegyiken magura volt,ezeken is az van,
csak megfigyeltük,hogy a 2009es 250 exc brembo,09es 530 exc-n is brembo, nekem a 10es exc 125 ön már magura van...
sx-en eddig az összesen magurát láttam, 04-en 06-on, 08-an is!
kinek milyen van a motorján? csak kiváncsi vagyok
én felveszlek csak azt mond meg hogy hova
és elöreis köszi
Ejj de jó kis motor ez! Még el sem adtad, máris sajnálom.
Vegyél fel, és hátha össze tudjuk hozni
SMC-be milyen szimering kell előre?Milyen méretű?

LC4-esekre matrica szettet honnan lehet szerezni?
Gyáritól eltérőre gondolok.

Köszönöm a segitséget
szép helyeken voltatok..
Sziasztok. 2003-as Lc4 sm-el motorozom. Félgázról hirtelen teljes gázra rántásnál megtorpan,nemakar gyorsulni. Néha megindul de legtöbször nemakar menni. Mi lehet a gond? Valami ötlet? Köszönöm
Nem kell valakinek egy 45ös gyári hátsó lánckerék? (acél) Szép állapotban. Feleslegessé vált.
2500ft
oksa kösz a gyors választ
Hagyd meg inkább fűkaszába, láncfűrészbe.
szerintetek baj az h buta voltam és félszintetikus 2t olajat vettem?
1litert kibir? nem
Szerintem őszig semmi! Aztán majd kiderül.
Sajnos úgy néz ki hogy muszáj lesz eladni! Nem szívesen adom el,mert nagyon sokat költöttem rá,de ha muszáj,hát muszáj!
Úgyvan penge borisz! Amúgy az a dob nincs 2 kiló!
az elsők közt már tetszésemet ki is fejeztem
az a táj....
Már van is egy pár kép havertól, a motorozásról
szijasztok!
Olyanba tudnátok nekem segíteni hogy megbízhatóságilag,milyenek a 2006-2008as exc 450-530-ig, mert motorcserén gondolkozom, és nemvagyok vele tisztába hogy crossmotorhoz képest(suzuki rm van azt szeretném eladni) mennyira szervízigényesek ezek, esetleg köbcentibe melyik a strapásabb? hány üzemoránként célszerű olajat cseréni? elöre is köszönöm, mert ktm-en terén nem vagyok otthon.