Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de milyen kéne ?
mennyi az annyi? vadi nyúl vagy használt ?
Ktm idomokat vásárolnék.Aki tud írjon ide vagy emailbe.
Email:farkasgyorgy4@freemail.hu
06302265808
Tényleg szólok hozzátok lelkes KTM-esek akik nem csak fagyizni járnak az EXC-vel meg SX-el hogy van csillivilli powerpartszos KTM SXS féknyergem!Ez tényleg Brembo nem Haribo gumicukor szarfos mint amit Zéé kollega is bemutatott Ilyen mint a képen!2007évjáratig biztos stimmel a gépekre!
Szerintem az a köze hogy te több órát töltesz a mocsárban és a csapágy többet kap mint az én motoromban.Én meg lelkes motorozást imitáló előadóművész
De mi köze a kerékcsapágynak az üzemórához? Én azt szoktam mondani,hogy turista vagyok,nem versenyző!
Ja de az én motoromba van 235üzemóra cakk pakk.Gondolom a tiedbe már vagy 3szorosa.Szóval jóhogy tovább bírja a csapágy meg persze azért is mert jóformán kirándulok a géppel
3 éve? Bazzeg én akármilyet veszek bele,max fél év!
keresek 05-06 LC4 640 (dupladobos) farok idomot akksi takarót és légszűrő takaró idomot ne legyenek karcosak narancs szín kellene!
mindig van kivétel.. :)
Érdekes Nekem Koyo van benne 3éve és pörög forog nem kotyog Ha a porvédő szimering megadja magát akkor lehet bármilyen csapágy!
Ős kátéjem
SKF vagy FAG.. KOYO t ne vegyetek RAKAT SZAR..
Sziasztok !
2005-ös 250 Exc 2t gyári karburátor beállítást meg tudná adni valaki ?
Köszi.
Vazze, bemész a csapágyboltba, és annyi van nekik, hogy még el is adnak belőle. Van olcsó, és drágább is...
2500 megfelelő?
Mi az ára a kerékcsapágynak?
vázvédő,startszámtábla elkelt, van még tömítés, kerékcsapágy, 2T olaj,kézvédő...
ezt én 18as hátsókerékbe vettem, szerintem jó lehet..
6005 száma a csapágynak,32X47X7 a szimering.
Nincs mit 5000
Ha jó nekem akkor jöhet is postán egyből:D
Hali ez mekkora ktm-hez való? Pont most keresem a 2003-as 450 exc-hez való hátsó csapágyméreteket. Ha valaki tudja kapcsiból az ki segíthetne:D
Nekem is az jutott először az eszembe mikor megláttam a képet,hogy aztakurvaderetkesbazzeg!
2T tömítésszett ingyen elvihető, a feketék újak, eladtam a motort, ezek megmaradtak..
2001es 125 és 250hez tuti jó, de szerintem máshoz is jónak kell lennie..Postázom is ha szeretnétek..
Sziasztok! Találtam kerékcsapágyat is! Vadonatúj!
EXChez vettem, lehet hogy SXhez is jó...
külső: 47mm
belső: 25mm
szélesség: 12mm