Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a gyujtókábelt is ?
Üdv
Segítséget szeretnék kérni egy 2002es lc4 el kapcsolatban
A motorral az van,hogy nem mindig ad szikrát pl.megnézem van szikra visszateszem a gyertyát nem akar indulni kiveszem és megnt nincs már megnéztünk rajt mindent amit mi megtudtunk
gyertya gyertyapipa trafo gyujtástekercs de nem jövünk rá hogy mi lehet a probléma.Ha véletlen elindul akkor is olyan kapkodva jár a motorja és egyszer csak leáll.
Ha valaki tudna mondani valamit hogy mit érdemes megnézni vagy kiprobálni azt nagyon megköszönném.
Üdv
csőőő a motorom rugóstagján van ugye az a nagy csavar amivel a rugót feszíted.. annak hol kell lennie? mennyire legyen meghúzva? éppen csak h feszes legyen?
El hát
Milyen dobot vettem?Gyári van rajta nyitottra átfaragva!
Úgyhallom a tieddel már nincs gond mert eladtad.De amúgy igaz amit beszélsz tényleg nincs vele gondom
Matricával régen se meg most se bajlódok.Olyan van rajta amit gyárban rádobtak meg amit bugázni tudtam havertól.
a váznyaknál a táblába bele lehet ütve.. mondjuk nekem ott volt hogy baujahre vagy mia tököm de utána a mező meg üresen volt. vázszám alapján viszont meg lehet mondani mikori..
Üdv!

Az lenne a kérdésem hogy meg tudná e mondani valaki hogy Ktm Duke2-n a motoron valahol rögzítve van a motor gyártási éve? előre is köszi!
hallod,te milyen dobot vettél a gépre,és mennyi volt annak az ára,ha meg szabad kérdezni?!
Jani! Bár az enyém nem önindítós, de a hely ugyanannyi rajt a karbi alatt. Van egy ilyen vackom, pár éve vettem még. Rá kell forrasztani a mix csavar végére, és ezzel tudod tekerni. Kicsi pénzért viheted, ha kell...
El sem bírom képzelni hogy a Bugic istencsászár motorjával mi lehet a gond

Biztos csak egy telómatricát megy felrakatni!
vagy egy monszterest

csak poén , nyugi
Mit kell csinálni azon a jó motoron?
Amin nekem FCR-t kellett tekergetni az nem csajmotor (nincs rajta önindító)
És önindítótól frankón elférsz,hogy tudd hanyadán áll a tekergetés?
Én ezt egyszerűbben oldottam meg: megfelelő méretű csavarhúzó bitfejre ráhúztam egy megfelelő méretű szilikoncsövet.

5000 Ft-os tippet olvashattatok
HuH
Papíron 2001 "asszem", de az acélcsöves típusú zégeres kosár van rajta, amít 2002 től írtál. A fémlamella vastagságokat nem mértem.
Majd meglesem.
Érzésből nem akartam költeni rá.
Sajna az utolsó két moccolásnál már elég tré volt
Tényleg kérdés hogy mostanában hogy állsz melóval?Mert úgy néz ki ezen a hétvégén vagy jövőhéten el tudnám vinni hozzád a mocit!Ha ráérsz akkor hívlak majd a hét közepén.
nana ne essünk tulzásokba... méghogy tökéletes..
Nem baj ha szar akkor majd kicserélem a tiédre mert az jó(állítólag)
nagyon tévedsz! az én 04 esem is gyorsabb mint a tiéd
ja a tiéd az szar
még annyit hogy inkább 2005 öst vennék még mint 2007 est...
(mert azt is vettünk már el is adtuk kéthetes korába ) de elkúrták azt is ...mert olyat lájtosítottak rajta hogy azthiszed robogóval mentél ki motorozni...pedig külsőre nagyonszép ...de fel se rakom annak a képét mert nem érdemli meg...

inkább egy ötöst...
Jóreggelt!
Na jól kezdődik a nap egyből a motoromat dicséritek