Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tatai Lali, elzsákmányolta az akksidat... szivatsz bazzeg.
Ezeket a sztorikat érdemes lenne a klubos fórumra is beírni szerintem
Akárhová mész,akármit csinálsz,mindenhol ez van,mindenki ezt csinálja! Okádás ez az ország!
Áhh...semmi értelmeset nem találtam. Tököm tele a keresgetéssel.
Ugy ahogy mondod. A tataynál ott volt az 525-öm,az meg az akksit szedte ki belöle ugy, hogy otthon vettem csak észre. Ezek mind a bakács féle settenkedő korba szenvednek. Nem birják ki lopkodás nélkül. Hihetetlen világ van........
Igen. Valami mást néztél?
Sajnos, más KTM kereskedővel is vannak gondok, de inkább meg se nevezem. Annyit esetleg, hogy veszprémi.
fain....
Helló

Tudna valaki segíteni abban, hogy mit jelent az alábbi oldalon (http://www.bikez.com/motorcycl...) említett alternate seat height?
Szerény angol tudásom szerint alternatív ülés magasság, de az a 25cm ami a normál és e között van elég soknak találom, gondolom ennyit a rugó összehúzásával nem lehet nyerni, mert akkor már nem lenne rugózás.
Szándékomba áll venni egy ktmet bár valószínű 200as lesz, csak egy gond van a magasságom, a 925mm magas lenne de ha tényleg lehet ilyen magasságig levinni az ülést az jó lenne, bár a 800mm már bővel jó lenne.

köszi a segítséget, Peti
smst megkaptad ugye?
HHHHHUUUUUUUUUUUU! "fasza"
Na bazzeg,ez azért durva!
Szitu a következő:
Haverom vett egy fiatalabb KTM-et, így eladó sorba került 2002. KTM SX 250-e . Karácsony előtt felvittük a Zsemberyhez. Mondjuk az értékesítőnek, 490.- legyen az irányár. Erre ő, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...max 350.-.Mondom neki, 350-ért nem kellett volna ide felhozzam, otthon eladom ennyiért egy nap alatt. Azt mondja, jó, kiteszi 490.--re. Háromszor küldtünk oda ismerősöket érdeklődni, egyszer sem volt kitolva a motor. Többször telefonáltunk, hogy egy hónap alatt nem került fel a honlapjukra a motor hirdetése. Jó. Eladtuk itthon, (450), pénteken telefonáltunk, hogy ma felmegyünk érte. Úgy is történt, beraktuk a motort, (minden ellenőrzés nélkül) hisz ez itt a Zsembery. Vettünk egy KTM-es sisakot, (50.000) irány haza. Itthon vettük észre, hogy a berugókar le van cserélve egy nem rá való, lenyalt ricnis nem gyári,görbe torx csavarral, felfogatott berugókarra. Egyből telefon az értékesítőnek, azt mondja, ő erről nem tud, ők ilyet nem csináltak. Teljesen elzárkózik minden felől. Egy óra után újabb telefon, a bolt számán, kértük az ügyvezetőt, kérdezik milyen ügyben, azt mondja az ember, hát, igen, lecseréltük, mert ami rajta volt, azzal nem lehetett berugni, mert rossz volt. Hozzáteszem, a motor újszerű állapotban van. Azt mondta, nem kell ide az ügyvezető, meg tudjuk ezt oldani nélküle is, visszaküldjük a berugókart. Akkor mi ez a Zsembery?
Egy inkorrekt, hazug, pitiáner társaság. Egy biztos: innentől egy gyufaszálat se bízok a Zsemberyre.
Gondoltam, ezt jó, ha mindenki tudja.
az a lényeg lyuk van alatta
Szia, ha szabad kérdezni, Józsi mennyiért csinálta meg neked a telódat?
Köszi
Bugic!
Sógorod nem pest mellett lakik? Ő adott el egy 300ast most januárban 350ért nem?
Én járogatok néha mert itt van a szomszédba.De elég tréfa lett az egész üzlet.Már robogókat is árulnak mindenféle beszámított szirszart.Egyik ismerős szerelő is otthagyta őket.Én ennyit tudok.Amúgy már vagy féléve nem voltam
mitörtént ?
Hogy te mekkora egy állat vagy....
igen
ha jó lenne nektek endurosoknaka 19es moose akkor nekem lenne eladóm egy hátsó...de sajnos nektek 18as kell ha jól vágom...
Bálint!
sajnos Zalánnak sincs eladó
a tubliss az miben más mint a mousse?
inkább Sorina Sandu
Köszi nem akarok semmit venni,csak érdekes dolog történt a zsemberinél,és kiváncsi lennék ki jár oda,vagy esetleg dolgozik e valaki ott.
Pont a zsembery kell?
én holnap megyek ócsára a ktm-be.. az nem jó?