És remélem majd személyesen is beszélünk erről
tanulás az elsődleges, de remélem nyáron tudok majd "crossozgatni" . A motorról annyit, hogy tökéletesen megvagyok elégedve vele, 1 szívócsonkot kellet cserélnem meg a hátsó sárvédőt, odavágott a földhöz a 3. alkalomnál, kerék gyakorlás "200 gyengus"
Teljesen kezdő endurós,terep motoros voltam, és még van mit tanulnom, de lehet, hogy a 4tvel könnyebb lesz, talán, reméljük, Mindig is KTM párti voltam, most is az tetszik a legjobban, valószínű az is lesz a 4tből is, csak sxf :) Kedden viszem műszakira, friss műszaki, újabb 2évig, 2 személyre vizsgáztatva , 11 kw: A1, én is azzal rendelkezem
Extra? az van nekem is, narancsos kuplungmunkahenger védő , de hosszú volt ezt leírni
Telóharisnya az extra? meg a pro taper kormány? (nem mind1, arany színben
) Castrol illetve motul olajjal használtam, most volt nem rég, 1 hónapja teleszkópolaj cserén, váltóolaj cserén, illetve belötték a telókat hozzám, jó lett, Langer Józsi barátomnak köszönöm ! Mindössze csak annyi, hogy 2003as évjáratú, de szép nagyon, most nem nagyon akarok matricaszettre költeni, nem hinném hogy egy motor vásárlásnál ez lenne a mérvadó? vagy igen? Nem zörög, semmi füst, ellehet jönni, megnézni, menni vele ? ( bátor vagyok ) extra még esetleg hogy a gyári berúgókar megadta magát, csináltattam egyet, meg sztendert , krómozva , csillivilli póverpartsz
Érdeklődők eddig csak olyanok voltak, akiknek vagy megvolt még a gépük(őket nem értem mit erőlködnek) vagy nem volt pénzük :) Vagy egy ár ami alatt nem adom oda, mert annyiért vicc lenne, inkább elhasználom még, és összetöröm magamat vele erdőben,pályán
meg hogy ki mivel olt vissza
nekem csak ez az érdekes,hogy nem hinném,hogy olyan helyen motorozik mint Bálint,és annyira hardon nyomná...
Majd jön más...vagy motorozok vele ameddig megy, aztán amikor már jól szétbasztam, akkor szépen kivaxolom és eladom olcsón, hadd vakuljon a paraszt...szarrágisztán
az áttétel és a lendtömeg miatt egy mászos helyen jol elfolyathatok.
amiért én szeretem az az iszonyatos igénytelensége, hogy könnyű, a legszarabb helyzetben is ha fejenálva fekszik negyed orát egy domboldalban ez akkor is beindul, 2-3 rugásra, mindig könnyű berugni, extrémkedősben a legjobb.
a hátránya a nagy malactöltő (rezo) sérűlékenysége, meg amit fel szoktak vetni az hogy keverni kell a benzint, ami nem nagy téma.
azért azt hozzátenném saját tapasztalat szerint hogy van akinek nagyon bejön a 300 2t már elsőre, de van aki soha nem tudja megszokni ráérezni a stilusára, tény hogy kicsit melosabb vele motorozni, és egy kicsit agresszivabb stilust igényel mint egy 4t.