Kymco

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok kérdezem hogy a motorszámot és az alvázszámot merre találom meg?! Kymko yager 50
Köszi !
Szíj:
23100-LGF9-E0B

Dimensions:
W: 24
T: 10,6
A: 30
L: 987

Görgő:
22121-LGF9-E00
20X12 12,5G
Sziasztok ! Kymco Downtown 200i-hez milyen tapasztalatotok van görgő és szíj csere ügyében , nem tudom eldönteni a méreteket:((.
Sziasztok!
Kymco Downtown 300i a kiszemelt. Van valakinek ezzel atipussal tapasztalata? Alkatrész ellátottság milyen? Köszönöm!
Szívesen.
Amit nem értek én sem, ahhoz angol/magyar fordítót használok 😇 oszt szépen használható.
Köszi Pocses,de azt már ismerem,és sajnos az angol tudásom elég gyenge már a korom miatt is. Viszont szerintem korábban nálunk is volt Kymco márkaképviselet és azokhoz kellett adni magyar nyelvű leírást is. Úgy gondolom.
vedd le a dobozt
https://www.google.com/search?...

Tessék, a legelső pdf formátumú igaz angol nyelvű de használható.
Sziasztok! Keresek 2006-os Kymco Vitality 50 4t magyar nyelvű kezelési,javítási kézikönyvet. Kérem aki tud segítsen! Köszönettel.
Igen ,jól írod schwalbe nél volt ilyen de ez nem az, 😋 És ez a gond hogy már mindent is átnéztünk feszegettünk, mértünk még sincs meg a hiba. 😡 Ide is ezért írtam ,hátha valakinek volt ilyen gondja.
csere kerék nincs ,forgás irány jó. (voltam vele olyan gumisnál ahol motort is centíroznak és a kerék jó!
Sziasztok.üdv mindenkinek.Lehet hogy baromságot írok de ezt a szitálós dolgot végigolvasva nekem rögtön a simson schwalbe jutott eszembe.Több schwalben is előfordult már nálam ez a jelenség.Volt olyan amit egy kézzel nem is lehetett vezetni mert mentél az árokba rögtön.Rég volt már de ha jól emlékszem hátul volt a probléma a gumiszilentek voltak kikopva a lengővillába,bár ennek olyan nincs.Mindenesetre én hátul is körbenéznék kicsit.
Gumi forgasirany jo?
Csere kerek?
súly : igen.
Értem a kormány szöget már :)
Nincs szemmel látható deformálódás.(esetleg valami ötlet ki lehet e mérni valahogy a biztos jó szöget?)
A gumi akkor került rá mikor vettem kb 2-3 hónapja a motort így nem tudom előtte szitált e.
Meg próbáltuk mindegyiket :( szitál.
Probakeppen vedd le a plexit es a hatso dobozt. Ha nem szital kulon-kulon rakd vissza, hogy melyik okozza. Fek nem ut?
Szia!
A kormánysúly, súlya a gyárival egyezhet?
A villaszög alatt az értem, ha meredekebb, idegesebb, könnyebben fordul, de rázhatja az elejét. Nekimentek valaminek és egy kicsit beljebb ment az eleje.
A régi gumival is megvolt ez a jelenség?
Szia
Próbáltuk nagyobb keréknyomással is igen, 2,2 vel de a gyári előírás az 1,75 :) semmi sem változott, igen a gumi gyári új volt 2 -3 hónapja azóta van nálam.
Igen kormánysúly van rajt nem gyári picit nagyobb.
Hátsó telók gyáriak jók, nem magasabb. kormány szöggel mire gondolsz? (amúgy az egyenes futása jó csináltunk egy ilyen vizes beton után száraz betonra érés tesztet 1 nyomon halad.)

Ez a baj nekünk sincs már ötletünk :( ezért kérdek itt hátha valaki találkozott ilyesmi jelenséggel.
Szia!
Próbáld ki nagyobb nyomással, 2,2-2,5 bár nyomással, 1,75 szerintem nagyon kevés. Gyári új gumi? Kormánysúlyt néztem a képen, gyárinak látszik.
Ha nem gumi, akkor biztosan a kormányszög kevés. Hátsó teló gyári, nem magasabb? Vagy meg ütötték és az eleje beljebb ment valamennyit.
Több ötletem nincs rá.
Sziasztok. Szeretnék itt is segítséget kérni hátha itt jön meg a jó megoldás. Az alany egy Kymco people 250 Nagyrobogó. 2006 os A kérdés: szitál az eleje, de nem jövünk rá mi a gond :( Új gumi elől, voltam gumisnál aki motort is centíroz meg nézte jó. kormánycsapágyak jók nem lóg nem kotyog, balesetnek deformációnak nyoma nincs, teleszkópok gyáriak, A jelenség elő jön jó és rossz úton egyaránt, 1 kézzel fogva a kormányt már ijesztően rázza cibálja ide-oda a kormányt, ha rá fogok 2 kézzel elmúlik. Nem kis apró szitálás hanem nagy szinte bólogat balra jobbra . gumi nyomás gyári 1,75. Típusa elől hátul egyforma: Dunlop Scootsmart 16" kerék. Aki járt már így vagy esetleg tudja mi lehet a gond az kérem írjon egy emailt: pimpa1974@freemail.hu re. köszi.
Szia! An-zo Gyömrő, itt nézd meg. Én náluk találtam kymco alkatrészeket korábban.
Sziasztok!! Van valakinek esetleg kymco bet&win 250 hez bontott alkatrésze? Kellene egy pár dolog !! Elöre is köszönöm
Sziasztok .Van Közületek, önök között olyan egyén aki tud értékes információkkal szolgálni hogyan lehetne javítani egy Kymco agility 50 .2019 évjárat e4 motor elektronikát hogy ne hagyjon cserben az uzemanyagárlamlás végett minden második nap ?pár dolog lett javítva cserélve karburátor takarítva ,kapott nagyobb jeteket de így sem az igazi.