Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok !
van egy malaguti f12 phantomom vízhűtéses, minarelli blokkos mindig nagyon jól húzott, jól ment, egészen tegnapig. Tegnap előtt az egyik haverommal szétszedtük a légszűrőt, és kipucoltuk és ez után picivel erősebbnek is éreztem a motort, majd tegnap gondoltam, hogy a karbit is ki kéne pucolni, hátha jobb lesz.. mindent szépen leszedtem róla, szétszedtem kitisztítottam (annyira nem volt dzsuvás) állító csavarokhoz nem nyúltam még véletlenül sem ! összeraktam mindent vissza a helyére és azután, egyáltalán nem húzott.. mintha fel se pörögne a motor.. indulásnál ugrik, de a alig akar menni.. szétszedtem megint, hátha elrontottam valamit, de nem találtam semmi hibát.. újra összeraktam.. azóta annyit értem el, hogy nem fullad le, de továbbra se akar menni .. egyszerűen fogalmam sincs mi baja lehet.. tudnátok segíteni, valami ötlettel ? a karbin kívül egyébként semmi máshoz nem nyúltam.. és egészen addig ment mint a golyó.. szóval csak itt lehet a bökkenő, szerintem.. (egyébként Dellorto karbis.. de szerintem gyárilag az van rajta. )
már csak a listában szereplő dolgok vannak meg.
Helló. A listában nincs de azért csak megkérdezem, hogy a taposó idom alatti részt ami tartja az első idom alsó felét nem tudsz-e eladót?
Hello nem tudok szerelőt de a féket le kell légteleníteni faszául és utána jól fog a víz pedig szerintem csak régi...le kell cserélni(érdemes fagyállót)és akkor nem lesz vele gond télen...
Sziasztok! Nemrég vettem egy Malaguti F12 Phantom-ot. Szfvár vagy környékén nem tud valaki egy hozzáértő szerelőt? A fékeket kellene átnézni mert szerintem elég gyengusz, meg a víz betöltő nyílásnál olyan színe a víznek mintha rozsdalével lenne feltöltve.
F15 idomok és alkatrészei eladóak:

- sisak 35
- olajpumpa 2
- hátsó szíjtárcsa 1
- gyári membrán 1
- bal oldali fékkar 500
- farokidom 4
- sisaktartó 5
- taposó idom 6
- 2db oldalsó lyukas idom 5
- gázbowden 1
- hátsó fékbowden 1
- első keréktengely 500
- blokktartó tengely 500
Sziasztok! F12-be, villába szeretnék olajat cserélni. Az előző gazdija 5W-s cross olajat öntött bele és most nagyon kemény, szinte alig csillapít. Tud valaki segíteni hogy milyen olajra cseréljem. Mert láttam elég sok W-set. Gyárihoz hasonló keménység kellene.

Ezt néztem most. Valakinek vélemény? CASTROL FORK OIL 2,5W (500 ml). ( Elsősorban a motorkerékpárok teleszkópvillájához alkalmazható lengéscsillapító folyadék. Lágyabb rugózást eredményez)
Értem. Azt hittem F12őé :) Köszi.
malaguti fifty,grizzly,mgx 50
Ez milyen blokk?
szacsomotor@freemail.hu
Köszi
Valaki tud oldalt ahonnan baráti áron lehet rendelni cuccokat? F12-höz.
ment a mail, de nem tudom, hogy megkaptad e :/ tegnap visszadobott hogy nem létező és azt szerintem a .com miatt. de írtam másikat .hu-ra is
Szia! Segíteni nem hiszem, hogy tudok, nem sokkal lentebb írtam énis, hogy egy haver hasonló gondokkal küzd. Ő is kicseréltetett benne sok mindent, de a hejzet nem sokat javult. Neki talán még lassabban gurult az F12. Most van egy másik szerelőnél, elvileg hétvégére megmondják neki mit kell rajta csinálni. Nála is cserés volt jó pár dolog, olvass visszább.
Sziasztok! Vettem egy F12-őt. Mikor kipróbáltam és elhoztam mente 70-80-akat simán, most már valamiért csak 50-et megy. Lejtőn lefelé persze gyorsabban. Az előző gazdi mondta hogy cserélni kell szíjat és görgőt. Sajna mocit még soha nem szereltem, a cserétől megijedni nem fogok és szerelőhöz rohanni ha nem muszáj , mert kocsit elég sokat szerelek. Csak azért jobb szeretem tudni mit is csinálok. Kuplungra is gyanakszom.

Esetleg le tudná valaki írni hogy miket is kellene cserélni, mert akkor vennék azokból másikat. Ill. ha lenne valakinek akkor tőle.

Előre is köszi a segítséget. Dobok róla egy képet ha kíváncsi rá valaki :)
szia megfelel az ár
tamasi.horvath218@citromail.com
Sziasztok!
Van egy F12-esem, ami digites, de hiányzik a kilométer meghajtótól induló kábel, ami a műszerfal alá megy és nem mér az órám.
Nincs esetleg valakinek bontásból megmaradva, szívesen megvenném...
Köszönöm előre is.
Vagy esetleg tipp, hogy hol lehet olcsón beszerezni?
szia. 3000ft a 4db
Sziasztok malaguti crosserhez van pár eladó alkatrészem.
Kérésre küldök képet
tamasi.horvath218@gmail.com
hello az f12 re tettem másik kisebb légszűrőt(gányoltam)a motor megy,gyorsul,de 60-nál jobban nem megy de ott is nagyon kicsit elkezd rángatni nem is észre vehető csak a motoron hallatszik hogy betorpan...sok a levegő vagy adjak kevesebb benzint neki?Azért kérdezem mert nem akarom össze-vissza tekergetni.Tehát azt akarom hogy végre jobban menjen...Ha valaki tud segíteni írjon köszi...
Szia érdekelnének mi az áruk
Szia én 40-re gondoltam mert bejáratos,képet csak este tudok küldeni,a kipufogó felfogatásnál a csavar helye sajnos egy esés következtében letört
Annak mennyi lenne az ára?
Milyen állapotban van?képeket tudsz küldeni?