lásd az elmúlt évek baleseteit...teherautó,út közepén kiránduló nyugdíjas stb.
nekem az a véleményem,hogy inkább beszélgessek személyesen egy "jó" motorossal,mint hogy szomorúan emlékezzünk,hogy"ő volt a legjobb"
.................lehet valakiről elismerően nyilatkozni anélkül , hogy csontig nyalnánk neki..............sory
hogy csinálja
) ahhoz, hogy később fékezzenek és előbb adjanak gázt mindannyiunknál. Szikrát jól ismerem, soha nem éreztem hogy ő király lenne én meg alattvaló.
Jó volt vele menni, ez kétségtelen. Ahogy sem Rossi, sem Stoner sem pedig Lornezo vagy pedig Biaggi, Sykes stb nem király. Nagy versenyzők ez kétségtelen, de valakinél mindig gyorsabb lesz egyszer valaki. Tudják ezt ők ahogy Szikra és Ragasztó is. Kell valaki aki arra ösztönöz, hogy jobbak legyünk. Ennyi.
Ha úgy alakul mész nélküle.Nehogy depis legyél miatta!
hál istennek meg jött az esze remélem nagyon hogy igaz a hír és sokat tudunk majd idén menni együtt
ha mégsem igaz akkor nem tudom mi lesz
Találkozunk a hegyen, imbuszkulcsot viszek.
Motor ponyva alatt akksi a szobában. Húúú de elvonási tünetek vannak már.
Jó volt a videó. Nekem Szikra barátom is nagyon hiányzott, ahogy előttem megy és azt nézegeti jön-e már a csiga-biga utána....
...
...de finoman fogalmazz..tudod milyen érzékeny a lelkem...
..mint a tavalyi zsebes mackós futam...
...Remélem leszünk páran a hegyen...ha eljön az idö...
..
Azért GA hiányzott a csapatból az elmúlt szezonban. Lapesz! Már nem bírtam a feszkót, és az idén 10.-én, igaz most teljes harci díszben, de már gurultam egy laza Hatvanig meg vissza etapot. Napsütés, 12 fok, 270 km/ó. Amikor hazaértem legalább 5 percig csak ültem a vason és semmi olyan nem jutott eszembe, ami ez az érzést pótolni tudná. Viszlát a Hegyen testvér!
akkor nem csak az emléke él tovább...
A másik dolog, hogy aki csak egy csúcssportgéppel jó futóművel tud jó lenni az jó motoros egyáltalán? Nem hiszem hogy az lenne. Az aki egy egy olyan motorral is tud csúcsot menni, annak a gépnek a csúcsát az igen az tud. Lásd bátrak versenye B.gyarmat.
Jah akkor én is egy sz@r 24 éves 750ccm-es Yamahán ülök és a tized olyan gyors nem vagyok mint az mai gépek és motorosaik. Fényévekre a mai 1000-es szupersport gépektől.
Lehet talán kis sem kellene többé mozdulnom?
Márpedig én menni akarok ezzel a motorral, mert szeretem, erre tellett és kész.