..Külömben meg kizárt dolog..mert nem tudok róla..
...Hosszu a tél..nagyok a lyukak..
...Pedig én tömöm tiszta eröböl...
..
itt a tűzhelygyár környékén volt akkora kátyú,hogy ismerősöm átsuhant rajta autóval(nem vette észre mert a víz takarta)jobb első-hátsó gumi+felni:kuka.
az anyagi kár jelentős
tett feljelentést,most folyamatban van az ügy...ja,másnap dobtak bele pár lapát hideg aszfaltot
Én ha tehetném motoros múzeumot létesítenék tradícionális nagy gépekkel a 80-90-2000-es évek köztiekkel és önköltségi áron mutogatnám mindenkinek, egy motoros pihenővel, szállóval-kajáldával ahol biztonságban lehetne parkolni a látogatás és pihenés idejére.
Ezt a nem igazán jól sikerült képet ma lőttem Miskolc bevezető szakaszán, (menet közben,,, rendőrök gyűrűjében)ha nem kivehető,,, akkor tolmácsolom...
A vélhetően nagyon szőke hölgy nem igazán vette észre a nagy darab narancsszínben pompázó útjavítót,,, meg a szintén nem kis darab padkahengert,,, és megvívott velük...
Eredmény mellékelve,,, a C3-as Citroennek eltűnt az orra...
Na, most őszintén! Ennyi barom közé melyikőtök merne odaállni az út közepére utat csinálni nekünk?
Tévedés ne essék,,, nem védem őket,,, mert nincs miért,,,csak a témához némileg kapcsolódott a sztori...