).Ezzel csak az Euroringre járok (mivel ez van közelebb, és erre a szűk pályára tökéletesen megfelel, a gixxeremmel sem megyek jobb időt rajta, eddig a legjobb az Apriliával 1.30 volt).
), hanem otthon kell keverni 98 -as benzint+ jó minőségű szintetikus olajat (Agip, Shell, Castrol, a legolcsóbb az Igol, de jó az is)!Utcára 1:40, 1:33, pályára 1:20-ast javaslok!
, Valami robbantott ábra vagy esetleg egy digitális fotó megkönnyebbítené a dolgot, hogy hogy is kéne ezt rendesen bekötni. Örülnék neki, ha tudnátok segíteni ezügyben.
Karcoltam a a pályát!!!! Nagyon jó érzés!!!!!!
)!
De küldheted jogsi nélkül is, úgy még izgalmasabb
.
és 11000-ig szépen 1-2-3-4-5 és cél.
)
Agytagito: A Futurád olyan mint az enyém... csak az enyém piros.. :D .. hátsó guminak maradt a 130-as? vagy te 140-et használsz..?? más... A Pollini szettel kapcsolatosan Gyári Futura főtengely+hajtókarod van? A Dellorto 34-es gyári karbival???
Mert nekem ez a párosítás van csak Vertex dugóval.
Hungaroringen mennyit lehet menni a Futuráddal? KB. mennyi átlagosan 1 125 ideje mert mikor fent vagyok a ringen ritkán látok másik 125-öst illetve általában hál" istennek mögöttem vanna :) Kivéve azt a múltkori RS-t amit szerintem nagyon seggbe
rúgott a gazdája mert egyenesben lehagyott,,,