Abban is nagy böszme sportmotorok a főszereplők... Kicsit drámai a hangvétele a filmnek, a "főhős" srác sokat beszélget magában.... De a motoros jelenetek szerintem jók. Mindenképp érdemes megnézni! Nekem megvan DVD-n, de csak angol hang van rajta (a szinkronokat úgyse szeretem). Ha kell, megírom neked.....
A Biker boyz az jó? A vas után meg az internetes képek után nem volt kedvem megszerezni dvd-n. A Biker boyz nem dragster motorokról és versenyekről szól? Mert én a képekből ezt szűrtem le. Ha nem akkor viszont lehet hogy mégis beújítom valahonnan .
Kezdtem megijedni, hogy párásodik a páramentes plexi, de képzeljétek, le se volt csukva... szóval asszem álmosodok, és már homályosan látok... Jóccakát!!
Ja, amikor Ice Cube motoros bandája megjelenik, az egyik pont a kamera előtt áll meg, és ott virít rajta a nagy HJC logó. Szóval ne izgulok hogy szar márkát vettem...
Az eleje nagyon szép, azt imádom. Ami tetszik még az amikor a főhős meg a buxa küldenek egy versenyt este. Gyönyörü hangja van mindkét motornak. És a végén mikor a jócsaj, rosszcsaj összecsapás van, az is jó. De ez a 3 jelenet és más semmi.
Na jó, ebben a filmben nem kell a valós alapokat keresni.... Jó motorok vannak benne, meg lazák a srácok. Én egy csomószor megnéztem már (moziban és DVD-n is).
A másik film a Biker Boyz (Vad motorosok). Az se a leghitelesebb, de tele van dögös géppel és jó mutatványokkal.
Ezek a filmek mindig jó motoros hangulatot csinálnak nekem, és ez a lényeg! :-)))
Majd mi csinálunk egyszer egy igazi motoros filmet, ugye?
(egyébként most is rajtam van a bukó, és nem kényelmetlen... az a pici szorítás-érzés biztosan el fog szállni... lehet csak azért izgulok, mert ebből a sisakból az XS-es lett rám jó, pedig eddig bármit próbáltam, az S-es volt a jó...)
Rögtön a film elején, mikor az a kissrác megkérdezi, "gyors moci?" és erre tirpák hősünk azt mondja, "igen....... néha" na szóval ha akkor megállítod a képet, látszik a sisak hátulján a logo. Gondolom még ezer helyen látszik a filmben de tovább nem akartam nézni, csak fel.aszná az agyam. A film 80%-ában crossmotorosdid játszanak a CBR-rel meg a többivel. Vagy a sportmotorokra raktak cross-futóműveket vagy crossmotorokat borítottak be papirmasé idomokkal. Mind a kettő elég gáz.
Velem is ugyan ez volt a helyzet. Nekem is a homlokomat nyomta. Meg is fájdult a fejem rendesen de elég hamar betörtek a szivacsbélések és azóta olyan mintha a fejemre öntötték volna. Mikor vettem akkor is azt mondták hogy szorítania kell egy picit és egy idő után felveszi a fejem formáját. És tényleg így lett.
Bár nagyon kényelmesnek tűnt, most azon izgulok, hogy nem lesz-e kicsi..... végülis jól ráillik a fejemre, könnyű belebújni, és nem nyomja pirosra a homlokomat. Egyébként a homlokomnál mennyire kell feszülnie? Az arcomat nem nyomja nagyon szét, ott jó..... na majd felveszem egy fél órára itthon, és meglátom hogy megfájdul-e a fejem!
Most pedig belenézek kicsit a félresikerült Vas c. filmbe
Multkori képen , még nem ez a faridom volt rajta ugye?Vagy csak halucináltam?:)De tényleg szép....
És az a V2 feeling...:)))
R6 után nekem is V2 lesz, az fix:)
Szeddjétek össze magatokat kis CBR-esek, mert készül egy jó kis 125/250ccm-es kétütemű motoros találkozó, ahova majd titeket is nagyon szivesen várunk!
A másik film a Biker Boyz (Vad motorosok). Az se a leghitelesebb, de tele van dögös géppel és jó mutatványokkal.
Ezek a filmek mindig jó motoros hangulatot csinálnak nekem, és ez a lényeg! :-)))
Majd mi csinálunk egyszer egy igazi motoros filmet, ugye?
(egyébként most is rajtam van a bukó, és nem kényelmetlen... az a pici szorítás-érzés biztosan el fog szállni... lehet csak azért izgulok, mert ebből a sisakból az XS-es lett rám jó, pedig eddig bármit próbáltam, az S-es volt a jó...)
mekkora röhey az a film! de az eleje a hegsyekben szép és jó!
Most pedig belenézek kicsit a félresikerült Vas c. filmbe
Nekem elég volt annyi, hogy amikor megvettem, és kivették a dobozból, egy csaj így szólt a barátjához: "Azt nézd.... hűűűűű!"
HA-HA-HA csak vicc volt. Nagyon király. Ilyen van a Vas című félresikerült filmben az arcokon.
HJC Catch Me, flat chrome bevonattal, üvegszál-kevlár héjjal. Nagyon király!!!! Ilyen bevonatot eddig még egyik bukón se láttam......
A képen nem pont az van, de hasonló.
Nekem lenne egy eladó xt125-ös(kék) endúróm. null kilométeres nyereménymotor!!!
Ár:750.000Ft
Telefon:0630/9552929 vagy 0630/3997175
Kis Tibor
Kecskemét
Mi a véleményed?
Nekem majd egyszer egy Ducati az álmom
De majd csak később lesz belőle ugyis valami, még pár év.....
Most még R6 hoz kell kellőképpen felnőnöm....:))
Milyen V2-est szeretnél?
És az a V2 feeling...:)))
R6 után nekem is V2 lesz, az fix:)
olyen jó vele dicsekedni kicsit.. bár motorozni még jobb :)