Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amit én szoktam megnézni, hogy ráálljak a motoros feelingre, az az ÉN a robot és a MátrixII. . Szép az az MV Agusta és a Trin se küldi rosszul .
Abban is nagy böszme sportmotorok a főszereplők... Kicsit drámai a hangvétele a filmnek, a "főhős" srác sokat beszélget magában.... De a motoros jelenetek szerintem jók. Mindenképp érdemes megnézni! Nekem megvan DVD-n, de csak angol hang van rajta (a szinkronokat úgyse szeretem). Ha kell, megírom neked.....
A Biker boyz az jó? A vas után meg az internetes képek után nem volt kedvem megszerezni dvd-n. A Biker boyz nem dragster motorokról és versenyekről szól? Mert én a képekből ezt szűrtem le. Ha nem akkor viszont lehet hogy mégis beújítom valahonnan .
Kezdtem megijedni, hogy párásodik a páramentes plexi, de képzeljétek, le se volt csukva... szóval asszem álmosodok, és már homályosan látok... Jóccakát!!
Ja, amikor Ice Cube motoros bandája megjelenik, az egyik pont a kamera előtt áll meg, és ott virít rajta a nagy HJC logó. Szóval ne izgulok hogy szar márkát vettem...
Az eleje nagyon szép, azt imádom. Ami tetszik még az amikor a főhős meg a buxa küldenek egy versenyt este. Gyönyörü hangja van mindkét motornak. És a végén mikor a jócsaj, rosszcsaj összecsapás van, az is jó. De ez a 3 jelenet és más semmi.
Na jó, ebben a filmben nem kell a valós alapokat keresni.... Jó motorok vannak benne, meg lazák a srácok. Én egy csomószor megnéztem már (moziban és DVD-n is).

A másik film a Biker Boyz (Vad motorosok). Az se a leghitelesebb, de tele van dögös géppel és jó mutatványokkal.

Ezek a filmek mindig jó motoros hangulatot csinálnak nekem, és ez a lényeg! :-)))

Majd mi csinálunk egyszer egy igazi motoros filmet, ugye?

(egyébként most is rajtam van a bukó, és nem kényelmetlen... az a pici szorítás-érzés biztosan el fog szállni... lehet csak azért izgulok, mert ebből a sisakból az XS-es lett rám jó, pedig eddig bármit próbáltam, az S-es volt a jó...)
yeah.... sometimes

mekkora röhey az a film! de az eleje a hegsyekben szép és jó!
Rögtön a film elején, mikor az a kissrác megkérdezi, "gyors moci?" és erre tirpák hősünk azt mondja, "igen....... néha" na szóval ha akkor megállítod a képet, látszik a sisak hátulján a logo. Gondolom még ezer helyen látszik a filmben de tovább nem akartam nézni, csak fel.aszná az agyam. A film 80%-ában crossmotorosdid játszanak a CBR-rel meg a többivel. Vagy a sportmotorokra raktak cross-futóműveket vagy crossmotorokat borítottak be papirmasé idomokkal. Mind a kettő elég gáz.
Velem is ugyan ez volt a helyzet. Nekem is a homlokomat nyomta. Meg is fájdult a fejem rendesen de elég hamar betörtek a szivacsbélések és azóta olyan mintha a fejemre öntötték volna. Mikor vettem akkor is azt mondták hogy szorítania kell egy picit és egy idő után felveszi a fejem formáját. És tényleg így lett.
Bár nagyon kényelmesnek tűnt, most azon izgulok, hogy nem lesz-e kicsi..... végülis jól ráillik a fejemre, könnyű belebújni, és nem nyomja pirosra a homlokomat. Egyébként a homlokomnál mennyire kell feszülnie? Az arcomat nem nyomja nagyon szét, ott jó..... na majd felveszem egy fél órára itthon, és meglátom hogy megfájdul-e a fejem!

Most pedig belenézek kicsit a félresikerült Vas c. filmbe
Majd nyomok róla fotókat...... ez a flat chrome bevonat nagyon vagány!

Nekem elég volt annyi, hogy amikor megvettem, és kivették a dobozból, egy csaj így szólt a barátjához: "Azt nézd.... hűűűűű!"

Mi ez a trágya? Téged nagyon átvágtak.
HA-HA-HA csak vicc volt. Nagyon király. Ilyen van a Vas című félresikerült filmben az arcokon.
Megvettem a bukómat!!! :-))) 72 ezer volt.....

HJC Catch Me, flat chrome bevonattal, üvegszál-kevlár héjjal. Nagyon király!!!! Ilyen bevonatot eddig még egyik bukón se láttam......

A képen nem pont az van, de hasonló.

Helló srácok!

Nekem lenne egy eladó xt125-ös(kék) endúróm. null kilométeres nyereménymotor!!!
Ár:750.000Ft
Telefon:0630/9552929 vagy 0630/3997175

Kis Tibor
Kecskemét
Gondolkozom,hogy kellene nyitni egy topicot a kéthengeresek szerelmeseinek.
Mi a véleményed?
Az szép nekem is tetszik
Nekem majd egyszer egy Ducati az álmom
Hát nekem VTR nagyon tetszik......
De majd csak később lesz belőle ugyis valami, még pár év.....

Most még R6 hoz kell kellőképpen felnőnöm....:))
Jól láttad. A múltkor GSX-R 1000 hátsó idom volt rajta csak nem voltam egyedül és visszatettük ezt.
Milyen V2-est szeretnél?
Multkori képen , még nem ez a faridom volt rajta ugye?Vagy csak halucináltam?:)De tényleg szép....
És az a V2 feeling...:)))
R6 után nekem is V2 lesz, az fix:)
Szeddjétek össze magatokat kis CBR-esek, mert készül egy jó kis 125/250ccm-es kétütemű motoros találkozó, ahova majd titeket is nagyon szivesen várunk!
Akkor hagy legyek én is büszke az enyémre
Had legyek rá énis büszke egy kicsit, hisz az én verdám volt több mint 2 éven keresztül.....
sziasztok! hagy legyek írtó büszke a bringára.. most nagyon jól viselkedik :)
olyen jó vele dicsekedni kicsit.. bár motorozni még jobb :)