Azér kiváncsi lennék rá hogy motorozod ki azt aCr-t, mer általában akiknek ilyen nagy a pofájuk azok ilyen kis fos szájhősök!
Mondják hogy így meg úgy nekem már kevés az 500-as is közbe meg lehet hogy én lenyomom a kis "olcsó,gagyi" crm-el, találkoztam már ilyennel és ugy odabasztam pályán..........
meg enis csak picit huztam meg abajszát, de mar mosolyt csavart az arcomra
hát még az 1000es repsol
), de ezt mindenki tudja és nem kérünk a köcsög beszólásaidból! A másik, hogy ha csak egyszer is lett volna a segged alatt kawasaki nem így vélekednél! Remélem egyszer belenyugszol ezekbe a dolgokba (majd ha egyszer nagy leszel
) és rájössz, milyern felesleges hüyleségeket írtál ide. Igazán nyithatnál egy Vitatkzzunk-szánalmas embereknek topicot! Jaj inkább nem mondok ilyet mert még tényleg megteszed
Nektek pedig igazi motorosok csak annyit mondanék, ne álljatok le ilyen szűk látókörű emberrel viatatkozni, mert csak felidegesítitek magatokat az iylen meg erre ugrik
Eloszor informalodj,utana irjal be hulyesegeket,mert igy csaj sajat magad egeted le! :)
hihi! Mekkora egy pocs vagy,tenyleg azt hiszed,hogy most elajultunk toled,mert van egy fos geped? :)
mr 2 ütemröl meg az a velemenyem hogy annyi esze van mint a seggemnek, gizdul itt a pénzével,
de majd 30 ev mulva megnezzuk mi lesz azzal a sok pénzel mikor meghal!
mit visz magával??? semmit. csak azt, ahogyan viselkedett embertársaival az életében.