.
.
nagyon brutóóól és látványra is nagyon ott van.
). Én is a hangra mentem és ezért vettem meg. Ha Budapest-környéki vagy akkor meg is hallgathatod ha gondolod. Mondjuk az enyémen már egy full nyitott versenycső van és ezért nagyon brutál a hangja
.
a Mayer Ádám név mond neked valamit?
) csak annyit megyek közúton ameddig el nem jutok az első földútig szal úgy 95%-ban terepen használom. Én is teljes védőfelszerelésben motorozok. Múltkor is megyek jön szembe velem a fakabát hátranézek már fordul is meg
Pedig én nem vagyok az aki mindenhol nyélen megy, előzget, autósokat szivat mégis én baszom az agyát. A henger méretéről meg annyit: ezelőtt kawasaki kmx125-ösöm volt persze smkp. papírral svájcból lett behozva. A motorszám helyére ragasztottunk egy ugyanolyan lapot csak a 125-ös szám helyett 50 volt benne. A történet a következő: a rendőr megállított nézelődött a baj az volt hogy a villa nyaknál lévő cimkét nem vettem le azon meg rajta volt az igazi motorszám és az alváz szám is végül is arra jutott hogy ez egy 125-ös vázba épített 50-es motor
de azé tovább nézegette a hengert. A szemét kiverte a felirat:0.124l de nem vette észre úgyhogy csak annyit nem számolgatnak ezek semmit(nem is tudnak) és még vakok
is hozzáteszem a kmx-nek elég méretes hengere van. A mostani crm elég nagy szal erről lerí hogy nem 50-es de ezzel már nem fogok megállni ilyen egyszerű. Haverjaimnak sincs rendszámuk, pedig van akinek van de otthon a falon jobban mutat
. Ja néhányan itt úgy beszélnek mintha életükben nem szegtek volna meg semmilyen szabályt. Ezel nem szabály szegésre akarok buzdítani!!!Mindenki motorozzon olyan géppel amit jónak lát.
Szép lenne ha gyárnak kellene szervizelni a gépeket.