de már többször adtam esélyt Apriliának. Értsd. van egy Suzuki GSX-R 750-em meg egy 125-ös 125 ccm Aprilia AF-1 Futura R.-em- Ez Az Aprilia RS 125 régi testvére. Az RS-re sokban hasonlító mégis oly más előd. 1991/1992-es motor. tehát nem mai paripa. Nekem még soha nem volt bajom a váltóval.. a Hengerrel... dugóval.. futóművel vázzal.. .. telókkal. Mégis csakem 500e !! ft-omban van már a kicsike-- mondjuk megy is mint a vadállat..
mérve 34 paripa
. hátsókeréken.
meg mert ez nagyon vékony és gyenge felépítésű. Ki van téve erősen a hőtágulás veszélyének. meg az csavarhúzós feszítős csavarnyúzós sufnituningereknek. (Tisztelet a kivételnek.). Ezt az egész generátort egy műanyagburkoilat védené. sajnos nekem is meghalt és tipikusan kb 20-30 ezer kilométer után hajlamos meghullani. Különösen ha valaki szereti a 7-12-ezres tartományt. A haldoklás jelei: a kapagépszerű hang. (nem röhögni) valamint véha finomanbb néha durvább rángatózás-- egyértelműen úgy mintha vadul kapcsolgatnád a gyújtást. Pl. Tipikus Aprilia eset. eléred X h[fokot... Aprilia megall.
Ugyogy most várok, holnap megyek be megint megkérdezni hogy mire jutottak
tudniilik ki//\ott drága az Aprilia a gyújtása pedig hááát szende szonda sz*r a Hondáéhoz képesz... bocsi ..de ez van
tényező. Szeretem a kis seggrakéta 250-es RS-eket hajtogatni viszont 100km/13 liter nem kimondottan tetszik a legjobban párban az 1000km/2l olaj és 20e km. 2 új dugó párosítással. Valamint az is tény hogy egy 600-as gixxer ugyanannyi üzemanyaggal legalább addig megy távra mint a 125-ös 2T Apriliám. ugyanis az is elmegy szerényen 6l-rel meg a 125-is csak sajnos a teljesítménygörbe nem hasonlít.
Judit