Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Téli tárolásra lehet még hozni motorokat:
15 000 Ft / hó.

Pink motorkerékpár szerviz, Esztergom
Akció⬇️‼️
Téli tárolásra hozhatod motorod a Pink motorkerékpár szervizbe, új kedvezmény:
Csak tárolásra hozott motor ajándékba kap állapotfelmèrést, töltésvizsgalatot.
Akkumulátor gondozás alatt lesz természetesen.
Tárolási díj most szintén akciósan: 14 ezer forint/ hó ‼️
Akció érvényessége: 2023 október
Pink motorkerékpár szerviz , Esztergom
info@pinkmotorbikeservice.com
Sziasztok. A VIII. keruletben, az Orczy tèrhez kozel tudna valaki garàzst egy motornak?
Az első kerületben a Naphegyen lenne hely 3-4 motor számára, garázsban. Ha érdekel, írj bátran.
Üdvözlettel
Cs.
Üdv!
Valakit érdekelne esetleg Budapest II. kerületben (Pasarét) téli motortárolási lehetőség? Zárt garázs, 2-3 motor befér. Írjatok.
XIII. kerületben a Marina Parton, örzött, biztonsági szolgálattal ellátott luxus lakóparkban motorbeállók kiadók. Jól parkolható, kényelmesen megközelíthetőek. Hőmérséklet állandó jelleggel 20 fok. Érdeklődni telefonon: 06202798861 vagy emailben: pappagsm@gmail.com
Sziasztok!
Budapest XX. kerület (Pesterzsébet) központjában zárt, kamerázott teremgarázsban kiadó hely motor számára! Ár: 4000 Ft
Üdv !
Bértárolásnál:
lopás,törés,karc,stb. esetén mizu van/lesz ?
Köszönöm !
Cégünk 2017-től téli motortárolást is vállal. 10-12 motor elhelyezését tudjuk biztosítani, zárt, biztonságosan őrzött, riasztós, téliesített helyiségben.
4.000 Ft.-/ hónap összegért tudod a szolgáltatást igénybe venni.
Dél-Buda,XXII. Kerület.
Elérhetőségünk: info@revolutionmotor.hu
mobil: +3620/9786219
Szia. Nádor István vagyok. Szervizünk a Namoto Racing Team Budapesten a XXII. kerületben vállal téli tárolást akár szállítással.
namoto@freemail.hu , 20/9516860 Üzenj, ha érdekel.

Üdv.
N. István
Saját garázsomban vállalom motorok téli tárolását. Kamerával és riasztóval védett a kertesház teremgarázsa. Még 3-4 motornak van hely jelenleg. info: toltessyzoli@gmail.com vagy 06304787780 Budapest XVI. ker havonta 6e ft,-
Shoxos defense van nekem, közel 10k volt. Április óta használom. Naponta 1-2x le-fel nem vagyok lusta, nap sem érheti. Minap néztem napfény felé fordítva a belső puha részt és kilátok rajta ezek kis apró lyuk van rajta. Ennyit bírt. 2 év a szavija rá van írva. Ugyan ilyet veszek, mert élettartam ellenére jó és nem karcolja a fényezést, sőt még így sem ázik be valamilyen különleges oknál fogva.
Szia!

Nálam is ridegtartáson van a motor, de eddig bármilyen ponyvát vettem, egy-két évnél egyik sem bírt többet. A napsütés teszi leghamarabb tönkre.
Volt ilyen is: http://www.kepesmotor.hu/motor...
Volt még dupla, belül béléssel ellátva,de az is elporladt. Inkább valami olcsót vegyél szerintem, ha már ilyen helyzetbe kerültél. Esetleg annyi, hogy a szél cibálása ellen lehessen rögzíteni, hogy ne karcolódjon a fényezés. Most nagyméretű viaszosvászonnal van letakarva, szélvédett helyen így az sem fújja le róla és védi az esőtől, napsütéstől.
Sziasztok! Ausztriahoz legkozelebb (akar pest is) teli tarolasra alkalmas orzott helyet tudnatok irni!? koszi
Sziasztok! Sajnos borítékolható, hogy megszűnik a garázs felállás ha valaha lesz is motorom. Jelenleg a legjobb kilátás ami nem okoz álmatlan éjszakákat és nem is anyagias, az egy nyitott, de őrzött placc. Nekem sem tetszik, de ez van. Ponyvát tudom, hogy létezik, de ezer fajta van, ebből is van jó meg rossz? Egyáltalán mi alapján válasszak a méreten kívül?
Ez csak nyáron kellene a nap és eső ellen. Télen vissza tudom vinni fűtöttbe. Nem párásodik le bent a váz ebben az őszies időben ami még tél előtt van, mész is néha, de eltenni sem teszed.
Sziasztok!

Egy elég jó megoldás. töltik, vigyáznak rá, plusz megcsinálják, ha kell valami.
http://www.postaauto.com/motor...
t
heloo.
egy tellyesen kezdő motoros vagyok..2 hete gurulok két keréken...:)
Az van hogy megjott a hideg es már mindenki elrakta a vasat..de én még azert csak előhagynám a hideg ellenére is...amig szaraz az aszfalt es sut a nap addig gurulni fogok.:) olyan tanácsot szeretnék kérni hogy mire figyeljek oda hideg aszfalt/hideg gumi kombonal.Be lehet azert kicsit donteni a kanyarban a motrot vagy nem? Honda Hornet 2007 -et vettem azon meg uj 1000kmt futott michelin road 3 as papucsok feszulnek :) a választ és a tippeket a biztonsagos téli vezeteshez előre is koszonom.
Értem én, de nem ismétlem magam, nem olvastál elég figyelmesen. Amúgy ezek a bótok a legjobbak, nem picsáznak a garival vagy csere vagy vissza adja a pénzt vagy le is vásárolhatod. A lényeg, hogy marha jó ez a kis töltő ennyi pénzért.
Az Aldiban nem pecsételnek jótállási jegyet, az (idegen nyelvű, magyar nincs) a bontatlan dobozban van belül. Ezért kell a blokk.
Amihez meg van rendes jótállási jegy, annál már a blokkot sem kell megőrizni akkor is tudod érvényesíteni a garanciát.
Csak sokan sajnos nincsenek tisztában ezzel.
Annyi, csak a blokkot kell megőrizni hozzá.
3 év garancia? az durva
Köszi mindkettőtöknek!Egy olyat veszek is..ha lesz
De tud, de nem szeretem ha egész télen kergeti a villanyórát, így azt a funkcióját nem használom ki. Automata töltés / motorkerékpár állásban (max. 0,8 amper töltőárammal), és ha kész a művelettel, akkor kikapcsolom, elrakom. A töltést benn a motorban végzem, ki sem szedem hozzá az aksit, csak leveszem az ülést.
Hogyne tudna mivel proc.vezérelt. Én havonta 1 hetet szoktam tölteni, így szulfátmentesíti, mellé folyamatosan max töltöttségen tartja amit ugye a motorban nem ér el sosem az akku.