egy a lényeg a zőőődet ne keverd a pirossal meg desztilállt vizzel keverd néhanapján meg le kell cserélni én az olcsó zöldet szoktam rakni a hígított 27 fokost a kocsiba is szép tiszta marad a motorokba is
, de én kerülöm az olcsó, gyanús dolgokat.
miota a kawa 6os valtot gyart azota kettesbe csak forgo hatsokereknel tudod berakni.Oka,hogy lampanal egybol tudj urest rakni es ne szarozz egy-ketto kozt fel, s ala...
ha menetkozbenn nem mindig megy a kettes akkor a golyo korul beszorult kopadek van 99% persze lehet kikopott azon a reszen valami sullyos hiba miatt a fogaskerek vagy a tengrly.
Van 3db 4mm golyo a fogaskerek alatt, es a tengelyen bemaras meg a fogaskerekben is bemaras. ha nrm forog gyorsan a tengely nem perdul ki a golyo es nem tudod betolni helyere a fogaskereket.
legtobb esetben eleg, ha olajteno le, es wd40 vagyhasonloval meg nagynyomason levegovel kifujni az olajzofuraton at, a golyok nem zsakfuratban vannak, latod a furat veget, az olajzas miatt atmeno a furat. vigyazz 6furat van de csak 3ban van golyo.
Nagyitoval, fejlampaval szemrevetelezve, ha nincs drasztikus tores,stb akkor csak tuti koszt fogsz talalni ami kuplung vagy valto kopadek...
erdemes a durva olajszurot is attisztitani ha a teknot levetted....